Jednego skośnego mniej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe czy tam też po takim samobójcy nic nie jeździ przez 6h żeby prokurator łaskawie przyjechał na miejsce i powiedział że "pociąg rozjebał ofiarę" czy po prostu jadą dalej, a w 30 sekundowej przerwie sprzątają zwłoki. Przecież w krajach azjatyckich to przepraszają za kilkudziesięciosekundowe opóźnienia pociągów.
Insaner napisał/a:
Ciekawe czy tam też po takim samobójcy nic nie jeździ przez 6h żeby prokurator łaskawie przyjechał na miejsce i powiedział że "pociąg rozjebał ofiarę" czy po prostu jadą dalej, a w 30 sekundowej przerwie sprzątają zwłoki. Przecież w krajach azjatyckich to przepraszają za kilkudziesięciosekundowe opóźnienia pociągów.
Nie w krajach azjatyckich - a w Japonii:-) Tylko oni mają taką punktualną kolej - a tu to jednak chyba Chiny
Riikko napisał/a:
"Jednego skośnego mniej."
nie widze roznicy
Ja widzę. To zdaje się Japończycy. Dobrzy ludzie. Nie to co chińskie żółte jajca.
Ale jak skoczyl bezpiecznie, zeby sobie przypadkiem nogi nie złamać
Musashi_Miyamoto napisał/a:
Ja widzę. To zdaje się Japończycy. Dobrzy ludzie. Nie to co chińskie żółte jajca.
Japończycy to tacy azjatyccy Niemcy więc bym się tak nie zapędzał z tą dobrocią Te żółte kurwie dalej polują na wieloryby i delfiny jakby w XXI wieku jebany tran czy fiszbin był na wagę złota. Chuj im w ryż
A powiesić się to nie łaska?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów