📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ciekawe czy któremuś skoczkowi na myśl nie przyszło "kurde długo spadamy, może to już mgła"
nie oglądać, nie pierdolnął w nich Boeing, ani chociaż tupolev
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
gdzie te efekty ? lecą lecą, wpadaja kurwa w chmure, pozniej jeb bialo, szaro i lecą dalej.. ale pogode mają zajebista !..ale efektownie to wygląda.
Fejk, pilot nie wyskoczył
Nic dziwnego że wszyscy powyskakiwali, prawy silnik kaput a lewy też lada moment wyzionie ducha.
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Pilot takiego samolotu ma przejebane. To jak być kierowcą na impreze...
W piątym skoku mojej przygody ze skakaniem tak mi się otworzył spadochron.
Niby nic dla kogoś siedzącego na dupie przy kompie, dla mnie to było niezłe przeżycie
@2xUP Pewnie, że jest; tandem z wysokości 4000m (powyżej trzeba mieć maski tlenowe).
Skok w tandemie kosztuje 700 zł.
Filmowanie skoku wraz ze zdjęciami kosztuje 250 zł.
Filmowanie skoku kamerą z ręki kosztuje 150 zł. Chyba, że przyspieszony kurs (AFF) za ok 4750 PLN.
Lecz nie gwarantuje to skoku przez tak zajebiste chmury
Cennik z strona.
Niby nic dla kogoś siedzącego na dupie przy kompie, dla mnie to było niezłe przeżycie
@2xUP Pewnie, że jest; tandem z wysokości 4000m (powyżej trzeba mieć maski tlenowe).
Skok w tandemie kosztuje 700 zł.
Filmowanie skoku wraz ze zdjęciami kosztuje 250 zł.
Filmowanie skoku kamerą z ręki kosztuje 150 zł. Chyba, że przyspieszony kurs (AFF) za ok 4750 PLN.
Lecz nie gwarantuje to skoku przez tak zajebiste chmury
Cennik z strona.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów