📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co tu się odiwaniło? przymierzyl(a) do backflipa, a na końcu najazdu jakby coś tył wybiło
be napisał/a:
Co tu się odiwaniło? przymierzyl(a) do backflipa, a na końcu najazdu jakby coś tył wybiło
raczej front flipa
Takich to ja szanuję. Ryzykują wyłącznie swoim życiem, a nie jak zapierdalacze na szlifierkach, co jak wbiją się w auto to przecinają je na pół
RISE napisał/a:
raczej front flipa
Nie wiadomo co chciała zrobić, ale na pewno nie front flipa. W momencie najazdu na taki kicker rower razem z kierownikiem jest mocno dociążany i aby to skontrować w momencie gdy przednie koło jest przy końcu wybicia należy odbić się z nóg. Babie na tym filmie zabrakło na to sił, przez co "siadła" na tylne koło i dobiła tylne zawieszenie. Przednie koło zeszło już z rampy, natomiast tył po dobiciu odbił się jak sprężyna, przez co zrotowało ją do przodu i wygląda jakby chciała fornt flipa zrobić, skądinąd nieudanego
Ma cipa szczęście że na płasko wylądowała a nie pierdolenela kręgosłupem na skos
Za dużo kompresji dała na tył i damper w momencie wyskoku wystrzelił tyłem, czego efektem jest właśnie taka katapulta.
Ogólnie to te hopy mają całkiem miękkie i bezpieczne lądowania, zawodnicy też wiedzą jak się ewakuować i bezpiecznie lądować (No może nie w tym wypadku bo poleciała jak kukła), raczej inwalidów mało w tym sporcie, raczej połamane obojczyki itp.
Nic tak nie cieszy jak rozwalony pedalarz, no chyba że motopedalrz, wtedy bardziej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów