📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Aż mi się przypomniało jakie to wspaniałe uczucie jechać 120km/h na nartach,
ale mimo tego że lubię adrenalinę nie wiem czy odważył bym się skoczyć przy takiej prędkości...
ale mimo tego że lubię adrenalinę nie wiem czy odważył bym się skoczyć przy takiej prędkości...
Do tego trzeba mieć jaja wielkości strusich i przy okazji nogi ze stali
Wchodził na belkę,a oni już wiedzieli ile skoczył? MAGIA
szkoda, że za czasów Roberta Mateji nie było goPro
Wystarczy pomyśleć, że pierwsze skoki wynosiły kilka metrów, a z czasem odległość zwiększano. Piłkarze też nie odrazu zarabiali miliony.
grzesio25031988 napisał/a:
Wchodził na belkę,a oni już wiedzieli ile skoczył? MAGIA
To jest zapewne wynik z pierwszej serii, albo rekord życiowy. Może też być wyświetlana odległość, na jaką trzeba skoczyć, aby objąć prowadzenie.
Klapu napisał/a:
Ciekawe, kim był pierwszy gościu, który stwierdził, że zaryzykuje zycie, rozpędzi się ze stoku i skoczy na nartach. I ile miał promili.
Początki zapewne wyglądały tak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów