📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zaczyna się od 0:50.
Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
Jakby mi tak ktoś kazał zjechać, to już pod ławeczką leżałby niewielki ładunek a na całej długości skoczni byłaby ciemna kreska...
Ja bym chciał z tej perspektywy skok Prevca zobaczyć
Brawo dla Helmeta Camery!
Fajnie bo jak się ogląda w tv zawsze się dziwię, że na przykład za późno wybił się z progu. Teraz patrząc z tej perspektywy to nawet nie wiem kiedy ten próg minął, taki speed heh. Faktycznie może być problem czasem z trafieniem w idealny moment.
Nie potrafie sobie wyobrazic jak ta dyscyplina powstala.
Jakies biegi czy skoki to jasne. Kilku kumpli zaklada sie kto szybciej biega czy dalej skacze, albo nie wiem, fajniejsza sztuczke potrafi wykonac.
Ale skoki narciarskie?
Ktos sie kiedys spierdolil z duzej wysokosci, a kumple krzykneli "ale poszedl! dawaj teraz ja, ale ja chce z jeszcze wiekszej wysokosci, tak ze 100 metrow!"
Jakies biegi czy skoki to jasne. Kilku kumpli zaklada sie kto szybciej biega czy dalej skacze, albo nie wiem, fajniejsza sztuczke potrafi wykonac.
Ale skoki narciarskie?
Ktos sie kiedys spierdolil z duzej wysokosci, a kumple krzykneli "ale poszedl! dawaj teraz ja, ale ja chce z jeszcze wiekszej wysokosci, tak ze 100 metrow!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów