📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Spokojnie można użyć tego materiału do reklamy danonków, byle bez dźwięku.
Skoczyłem raz w życiu z tej wysokości... Duże przeciążenia, nie polecam.
sothis napisał/a:
Skoczyłem raz w życiu z tej wysokości... Duże przeciążenia, nie polecam.
Całe dzieciństwo skakałem z braćmi ze stryszku na ogródek, też pierwsze piętro. Nikt jakoś nóg nie połamał.
co oni mają w tych arbuzach
Heliar napisał/a:
Całe dzieciństwo skakałem z braćmi ze stryszku na ogródek, też pierwsze piętro. Nikt jakoś nóg nie połamał.
Ale pewnie spadałeś na miękką ziemię, a nie na beton / asfalt, a to gigantyczna różnica.
radek225 napisał/a:
Ale pewnie spadałeś na miękką ziemię, a nie na beton / asfalt, a to gigantyczna różnica.
dokładnie, też skakaliśmy nie nigdy na beton, na miękką ziemię i fikołek w przód było zawsze miękkie lądowanie
puchacz102 napisał/a:
dokładnie, też skakaliśmy nie nigdy na beton, na miękką ziemię i fikołek w przód było zawsze miękkie lądowanie
Akurat na trawnik, nie był zbyt miękki, w zębach się czuło taki skok. Jak źle skoczyłeś , dupa i inne gnoty bolały cały dzień. Gość na filmie ma naprawdę słabe kości. Choć ciężko stwierdzić, bo pozycja taka, jak by mu kolana usztywnili
Z 4m na kostkę brukową kiedys skoczyłem i noga nie wytrzymala. Złamanie w kostce
Heliar napisał/a:
Ja na piach, siano, raczej nigdy z piętra na ziemię nie skakałem. Aż taki głupi nie byłem.
Z kasztana skakaliśmy ale tez na trawnik nie na beton
Samuraj 21 wieku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów