Nigdy bym nie skoczył
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebnął jak Hanka!
Pewnie pod spodem był materac strażacki dla skoczków, ale ciiii... niech gimbaza się podnieca.
pffff... nie umywa się do typa który tak z kilometra zajebał i przeżył.
Jeszcze nie wszedłem w temat a już wiedziałem, że będzie gadka o Hance...
jeszcze tylko przerwy na reklamy brakowało w trakcie skoku
Mc6, ten twój mimo wszystko miał łatwiej moim zdaniem. Miał o wiele większy opór powietrza i w dodatku leciał pod kątem, więc jedynym problemem było trafienie w ogromne lądowisko z kartonów. Na bank facet nie pierwszy raz bawił się w latającą wiewiórkę, toteż była to dla niego przysłowiowa mułka z basłem.
I jeszcze jedno - czy czasem 45 metrów to nie jest już na tyle wysoko, że osiąga się maksymalną prędkość i kolejne metry nic w tej kwestii nie zmienią?
I jeszcze jedno - czy czasem 45 metrów to nie jest już na tyle wysoko, że osiąga się maksymalną prędkość i kolejne metry nic w tej kwestii nie zmienią?
alan10 rzeczywiście miał łatwiej i z mniejszą prędkością uderzył w kartony ale chodziło mi o sam fakt wysokości ;p
Ten moim zdaniem przebił obydwu odwagą skacząc bez widoku tego, na czym ma wylądować (pomijając to, że było mu ciepło i miał pewnie niewygodną maskę)
Ten moim zdaniem przebił obydwu odwagą skacząc bez widoku tego, na czym ma wylądować (pomijając to, że było mu ciepło i miał pewnie niewygodną maskę)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów