📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jest odgłos obijającego się typka o podłoge jest piwo.
Fake jak chuj . Przecież to logiczne,że daleko się nie wybiję z krzesła na kółkach
Widać że to jakiś pierdolnięty emo, najwidoczniej żyletki mu się znudziły
@maychan
nie da się sfejkować takiego jebnięcia
nie da się sfejkować takiego jebnięcia
jakim trzeba być kretynem żeby wybijać się z krzesła na kółkach.... i do tego lądować na takim samym???
Nie wiem gdzie wy tam widzicie krzesła na kółkach, bo ja nie widzę a raczej wzrok mam dobry, chyba że oślepliście już od fapowania.
Tutaj mamy piękną prezentację zasady zachowania pędu. Sadistic nie tylko bawi, ale i uczy.
A to iście sadystyczne pierdolnięcie to uderzenie krzesła o ścianę, a nie typka o podłogę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów