📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Spoiler alert: W końcu skoczy.
w skokochron trafiła
....psze pani Artur wyjdzie....bo tego w piłke idziemy grać (wspomnienie takie, pod blokiem ryja darcie)
*sypki drift po blacie*
- ona myślała że już nadmuchany.
Ten jeden strażak jak się śmiesznie obejrzał jak jebła o ziemie i spierdoliła im szyki...
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
I believe I can fly...
Drodzy samobójcy , oszczędźcie sobie i rodzinie potem gadania , wstydu , hańby i nie zabijajcie się w domach i w ich pobliżu ... Aby sąsiedzkie plotkary całymi latami nie wytykali tych co żyją i was kochali bo to + wasza śmierć sprawi że sami zwariują lub się zabiją ...
Rozumiem że macie dość ale nie warto ciągnąć w to innych a tym bardziej bliskich
PS: nie zabijajcie się pod pojazdami, przez was ktoś niewinny pójdzie siedzieć lub zwariować i pociągniecie inne rodziny szczęśliwe może do tragicznego rynsztoka ... życzę wam powodzenia po drugiej stronie, ja jestem z rocznika 85 i już wiele moich dawnych znajomych to zrobiło ... więc odradzam niszczyć życie własne a przy okazji wszystkich wkoło
Rozumiem że macie dość ale nie warto ciągnąć w to innych a tym bardziej bliskich
PS: nie zabijajcie się pod pojazdami, przez was ktoś niewinny pójdzie siedzieć lub zwariować i pociągniecie inne rodziny szczęśliwe może do tragicznego rynsztoka ... życzę wam powodzenia po drugiej stronie, ja jestem z rocznika 85 i już wiele moich dawnych znajomych to zrobiło ... więc odradzam niszczyć życie własne a przy okazji wszystkich wkoło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów