Dla niecierpliwych od 1:50, akcja w mieście Świdnica. Z tego co wiadomo osoba żyje, została zabrana helikopterem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:50 ? Długo kazał na siebie czekać.
Praxis napisał/a:
Jak człowiek jest taki zdesperowany i się odważył na taką śmierć to z litości mogli go dobić, a nie składać...
Z kregosłupa i nóg pewnie ma puzzle. Zostanie kaleką albo warzywkiem, mogli go nie ratować. Teraz tylko będzie problemem dla rodziny i opieki społecznej. Miał ktos wypadek to rozumiem, ale jak sam sobie to zrobił to chuj mu w nos.
Kserkes napisał/a:
Strażacy chyba z sadola bo nawet poduszki nie podłożyli tej dmuchanej .
Ty zboku tylko Ci dmuchane lale w głowie .....
pietrasag napisał/a:
kurwa wyprzedziłeś mnie bo to moje rodzinne miasto
miałem wrzucić właśnie
Moje Miasto też a gdzie to? Oś młodych?
Chciał się zabić, a skoczył na nogi. Najgorsza opcja. Przeżyje i pewnie będzie warzywem, zdanym na łaske innych, które już nie będzie w stanie z sobą porządnie skończyć. Widać chłop był nie zdecydowany
Swoją drogą spokój kamerzysty, jakby takie akcje się tam codziennie odpierdalały xD
Swoją drogą spokój kamerzysty, jakby takie akcje się tam codziennie odpierdalały xD
jebany debil, chcial się zabić, a bedzie warzywkiem
Ale żadnego darcia pizdy.
byłby numer jakby wstał otrzepał się i poszedł nienagannym moonwalkiem jak majkeldzekson w błyszczących pantoflach
Reddemmer napisał/a:
Debil, na główkę miał skakać w betonowa tafle a nie na nogi.
Na nogi bo się trochę cykał
Zabić się nie chciał... chciał tylko sprawdzić jak to jest rozjebać sobie nogi i kręgosłup... taka walka z ZUS o grupę inwalidzką i dodatek opiekuńczy... facet o górnolotnych horyzontach doskonale zaplanował swoją przyszłość...
Podoba mnie się ten spokój nagrywającego. Jak to fajnie oglądać jak w tle nie drze pizdy jakaś zmywarka.
Kurwa ci co chillout "żyje żyje rusza się, ale dobra ta herbata podaj trochę cukru".
Reddemmer napisał/a:
Debil, na główkę miał skakać w betonowa tafle a nie na nogi.
Na kolana skoczyć .Takie tak powiedzonko budowlańców .
robikce napisał/a:
miałem wrzucić właśnie
I koła pompowane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów