Skok oddany z tamy gdzie nie wolno skakac, teren nie sprawdzony, złamanie otwarte, przestroga dla wszystkich debili i nie tylko takze dla tych mądrych i wysportowanych których życie nie skrzywdziło debilizmem ale mądrością i wysportowanym ciałem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
Skok oddany z tamy gdzie nie wolno skakac, teren nie sprawdzony, złamanie otwarte, przestroga dla wszystkich debili i nie tylko takze dla tych mądrych i wysportowanych których życie nie skrzywdziło debilizmem ale mądrością i wysportowanym ciałem
A Ciebie co skrzywdziło? Też złamanie otwarte na głowie? Tego nie da sie czytać.
Co do filmiku - ssie jak każda przestroga.
Jestem expertem:
fejk jak hooy, nie ma krzyków
fejk jak hooy, nie ma krzyków
gdyby kózka nie skakała to by kregoslupik cały miała
nie ma butów - zgon
selekcja naturalna
nie wiem ale nie obejrze tego filmiku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów