📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
skokochron, hahhahaah ja pierdole
chronskokon, skokowychron, chronoskokon, chroniskon, chroniskokon, skokonowychron, chronowyskokorochron, skokonowychronistron
chronskokon, skokowychron, chronoskokon, chroniskon, chroniskokon, skokonowychron, chronowyskokorochron, skokonowychronistron
po co ustawiać jakieś skokochrony, lepiej na chwilę zablokować drogę i nagrywać rozbryzg na sadola eliminacja słabych jednostek, życie
Nie liczy się. Wylądował.
Prawdopodobnie ta pani była napieprzona. Ze szpitala wyszła na własne żądanie.
Im więcej samobójców tym mniej...
Kolo zrobił reklamę restauracji powinien mieć zniżkę
Brawa dla strażaków za świetną akcję i być może uratowane życie (nie wiadomo czy zaraz znowu skądś nie skoczy).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów