📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
Bardzo dobrze zwałe mam z takich baranów. Skaczą kurwa po tych schodach, murkach, ławkach chuj wie po czym jeszcze co oni myślą że jakimś spider-manem są ?
Czego to się nie robi dla popisu.
szybko wyłączył aparat jakby miał na klisze
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Co on chciał na butach zjechać po tej poręczy ?! Czy wybić sie z niej i jeszcze pare fikołków jebnać? O chuj tu chodzi ? Niesamowite.
Srogo wypierdolił
Nie wiem czemu, ale spodziewałem się, że pod koniec zaczną krzyczeć Allahu Akbar
Wysokie noty za pierdolniecie ale niestety sędziowie odejmą punkty za to że wstał o własnych siłach
ahhh jak ja czekam aż taka parkour-ciotunia znajdzie się na hardzie, jak ja bardzo tego pragnę
ahhh jak ja czekam aż taka parkour-ciotunia znajdzie się na hardzie, jak ja bardzo tego pragnę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów