Felix Baumgartner skacze z wysokosci prawie 39km (14.10.2012) pokonując przy tym prędskosc dzwięku. Widok z kamery zamieszczonej na jego plecach.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
J🤬iutenki - tego co widzial na oczy NIKT mu nie odbierze...
nie pokonał prędkości dźwięku
Gdybym wiedział ze np kipnę w ciągu tygodnia, chciałbym żeby to było ostatnia rzecz którą bym zrobił, już c🤬j nawet ze spadochronem
j................j
2012-10-15, 20:31
k🤬a jezeli ktokolwiek jeszcze tego nie widział to jest chyba Cyganem . O.o Cyganów jest duzo , za duzoooooo
Widok z brzuchu nie plecow ; ]
Ach.. Ale aż miło się słucha, Chopin jak nikt pasuje do takich widoków
vass
2012-10-15, 21:33
Ma ktoś film jak ląduje kapsuła ?
r................n
2012-10-15, 21:36
w sumie... mógł mieć pecha i zostać "naturalnym" satelitą.
g................4
2012-10-15, 21:40
Mówcie co chcecie, ale jednak ludzie są wielcy
fejk.. wszyscy wiedza ze ziemia jest plaska a nie okragla
37 sekunda i zachciało mi sie rzygać
Cytat:
Kto mi powie co to za utwór w tle, dam piwo! XDD Naprawdę, ktoś coś wie? Może autor?
Ok, już sobie poradziłem sam. A jakby ktoś chciał: To Nokturn Op.27 Nr. 2. Chopin oczywiście.
s................8
2012-10-15, 22:32
nie pokonał prędkości dźwięku zabrakło mu 40 km/h tak więc niczego tutej nie zobaczysz