Felix Baumgartner skacze z wysokosci prawie 39km (14.10.2012) pokonując przy tym prędskosc dzwięku. Widok z kamery zamieszczonej na jego plecach.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a sio z tym do zbiorczego
B................7
2012-10-15, 16:14
nic Ciekawego tu niewidze.
Biker1987 wrzuc może cos ciekawego dobra? 0 tematów... kozak
p................n
2012-10-15, 16:20
na plecach?? mi sie wydaje ze ma ja na klacie a z tyłu na plecach spadochron!! gosciu ty wogle to ogladales przed zamieszczeniem???
pkh
2012-10-15, 16:21
chyba na brzuchu/klacie a nie plecach..
Ta kamera jest na brzuchu...
Ta kamera jest na jego k🤬sie. I think so.
C................y
2012-10-15, 16:26
Muzyczka jakby biedroneczka na kwiatek nasrała. Założę się, że jak zaczął wirować ok. 20 sek, to w uszach miał jakiś niemiecki death metal.
JeffReY_PL napisał/a:
Biker1987 wrzuc może cos ciekawego dobra? 0 tematów... kozak
Jeśli uważasz że do krytyki tego co wrzucisz potrzebne jest parę tematów na głównej to ja ci mówię że to c🤬jowe.
z................g
2012-10-15, 16:32
A po co ten tym w ogóle skakał?
@up tak dla jaj
k................r
2012-10-15, 18:00
wiecej tego gówna proszę !!
K................e
2012-10-15, 20:03
To musi być uczucie - spadać z kosmosu. Zazdroszczę mu (chociaż bałbym się jak sk🤬ysyn skoczyć). Piwo za wstawkę dla autora i cysterna z piwem dla skoczka.
Powoli się to staje nudne jak ten cały gangnam style...