Pokojowo nastewieni Islamiści zorganizowali swoim braciom zawody w skakaniu na banie. Piękne loty i wysokie noty obserwujących.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kiedyś przerażały mnie nagrania ISiS i innych allachów.
ale sadol pokazał mi amerykę południową. To co jest tutaj to jakies zabawy dla dzieci
ale sadol pokazał mi amerykę południową. To co jest tutaj to jakies zabawy dla dzieci
Wymiana kadry politycznej po przegranych wyborach? Jakie to byłoby wychowawcze dla przyszłych rządzących
Dyzzzio napisał/a:
Pierdolone kurwa zwierzęta a nie ludzie.
Współczuję nam za jakieś 10 lat gdy obecni już w Europie dostaną hasło do ataku.
Myślę czasem czy by nie spier... na jakieś mniejsze wyspy może i standard życia się zmniejszy o jakieś 2-3x
Ale w większości wypadku całe lewackie zdziczałe społeczeństwo czy to wschodnie czy zachodnie zwykle tam nie sięga bo nie budzi nimi zainteresowanie.
Janko napisał/a:
Te kurwy będą niedługo tak Europejczyków uczyć latać
Niektórym to się nawet należy.
Janko napisał/a:
Nie bój się, jesteś bezpieczny. Tylko nie wychodź z domu, jak teraz nie wychodzisz.
Quassar napisał/a:
Myślę czasem czy by nie spier... na jakieś mniejsze wyspy może i standard życia się zmniejszy o jakieś 2-3x
Ale w większości wypadku całe lewackie zdziczałe społeczeństwo czy to wschodnie czy zachodnie zwykle tam nie sięga bo nie budzi nimi zainteresowanie.
Jedź na Ukrainę, tam żadni imigranci jeszcze długo nie przyjadą. Ci co tam byli, spierdolili najpóźniej w marcu zeszłego roku. Będziesz bezpieczny, wśród samych białych Słowian.
"wpuście tych ludzi -kim są ustali się później"... Jak mawiała jedna z ekipy rudego
Najpierw dowiedzcie się o co chodzi...
klubjagiellonski.pl/2021/03/22/francja-nie-zrywa-z-kolonializmem-w-afryce/
energetyka24.com/atom/wiadomosci/niger-uranowy-niewolnik-francji
Polacy też mieli podobne problemy przez 150 lat, zabory pierwsza i druga wojna światowa. Z terytorium naszego kraju ruscy i niemcy wywieźli rudy uranu do produkcji swoich bomb atomowych.. Niemcy nie zdążyli ich wyprodukować, ruscy teraz po krótkiej przerwie straszą cały swiat. Kletno, Kowary, Tatry, cały dolny Śląsk i dziesiątki innych miejsc tam wydobywano uran, metale ziem rzadkich kosztem mieszkańców , więźniów i naszej gospodarki.
Tu nie ma różnicy.
To samo robią Francuzi w Nigrze i całej środkowej i zachodniej Afryce.
klubjagiellonski.pl/2021/03/22/francja-nie-zrywa-z-kolonializmem-w-afryce/
energetyka24.com/atom/wiadomosci/niger-uranowy-niewolnik-francji
Polacy też mieli podobne problemy przez 150 lat, zabory pierwsza i druga wojna światowa. Z terytorium naszego kraju ruscy i niemcy wywieźli rudy uranu do produkcji swoich bomb atomowych.. Niemcy nie zdążyli ich wyprodukować, ruscy teraz po krótkiej przerwie straszą cały swiat. Kletno, Kowary, Tatry, cały dolny Śląsk i dziesiątki innych miejsc tam wydobywano uran, metale ziem rzadkich kosztem mieszkańców , więźniów i naszej gospodarki.
Tu nie ma różnicy.
To samo robią Francuzi w Nigrze i całej środkowej i zachodniej Afryce.
Janko napisał/a:
A inne kurwy tymi kurwami straszyć będą.
Piwo dostałeś przy próbie scrollowania. Oddawaj.
petru23 napisał/a:
A inne kurwy tymi kurwami straszyć będą.
Piwo dostałeś przy próbie scrollowania. Oddawaj.
Oddałem ci to piwo nie płacz już
Janko napisał/a:
To sie rozmnazaj z europejkami, a nie na sadolu siedzisz.
Janko napisał/a:
I bardzo dobrze, bo kurwa szczekają wszyscy, że tak tam źle a nikt nie ma tyle odwagi, żeby tam jebnąć atomówki. Raz na zawsze te brudasy zniknęłyby ze swoim wyznaniem.
Dawaj tu Tuska, morawieckiego i kaczkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów