📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to nie skoki tylko zjazdy byly
Aras76 napisał/a:
ale Pan dziecko wychował ...co z takiego wyrośnie
Właśnie dobrze, gdzyby każdy tak medią pokazał nie mieliby o czym kłamać.
Uuu, no to jest spore przegięcie. Po pestce w każdą z rączek i jedną - dwie kule jeszcze w udo, to się nauczy że takich obscenicznych gestów się nie robi. Można jeszcze, dla pewności, przeprowadzić okładanie plaskaczami przez pięć minut, podduszanie przez zawieszenie do góry nogami i moczenie głowy w wiadrze, deskoterapię i okadzanie dymem z opony nasadzonej na szyję i podpalonej... A nie, czekaj, to nie Brazylia, wystarczy pokiwać palcem na berbecia.
„Mistrz pierwszego planu”
Ekhem, środek obrazka to NIE JEST pierwszy plan.
Trzeciego albo szóstego.
Ekhem, środek obrazka to NIE JEST pierwszy plan.
parolek napisał/a:
Chyba drugiego...
Trzeciego albo szóstego.
riddick1773 napisał/a:
Właśnie dobrze, gdzyby każdy tak medią pokazał nie mieliby o czym kłamać.
Nie medią tylko mediom analfabeto.
Syn lichockiej????
Żeby nie skończył z tym palcem grzebalcem jak ten typ z filmiku niżej który flodzi grzebał
sadistic.pl/paluszki-czarnuszki-vt588474.htm
sadistic.pl/paluszki-czarnuszki-vt588474.htm
Wszyscy to widza na ekranie poza jego glupim starym. Nic dziwnego ze bachor sobie pozwala jak ma odklejonego ojczulka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów