18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Carti 2021-10-18, 23:29 44
Zgłoś
radek225 2021-10-18, 23:40 88
Widać że to przeróbka, ale TVPiS i PedałEn to jedna i ta sama kurwa i jedni i drudzy są siebie warci.
Zgłoś
baronturbina 2021-10-19, 0:17 2
Chłopczyku idź zobacz czy cię na innym portalu nie ma. Albo idź z pedałami na narty.
Zgłoś
mam_racje 2021-10-19, 0:50 16
@Carti

Z tym heilowaniem to wracaj za Odrę.
Zgłoś
elbuero 2021-10-19, 1:19 3
materiał godny sadistic... autor to ewidentny pedał
Zgłoś
Syn_Milionera 2021-10-19, 2:33 4
Cieszę się że coś takiego robią. Na samym szczycie hierarchii ekonomicznej siedzą goście którym się nudzi, to sobie postanowili powkurwiać pierdolonych nierobów i leni co całe swoje życie opierają na sporcie. Cywilizacja jako kolektyw na tym zyskuje. Wkurwiony Janusz może odejdzie od telewizora i zacznie hodować pomidory.
Zgłoś
Lexter 2021-10-19, 3:04 3
Co to gówno robi na sadisticu?
Zgłoś
Marten19 2021-10-19, 6:06 12
Jakiś prawicowy ełnuch płacze za pisowskim ścierwem TVP. boli jak chuj. I gdzie Ci pseudo znawcy typu kot i ten stary gwałciciel tajner będą pierdolić swe głupoty wychwalając dupę i Kurewskiego ***** ***
Zgłoś
stach_mysliwy 2021-10-19, 6:51 8
Jak mam wybierać między hajlowaniem a pedałowaniem to wybieram pedałowanie.
Osobiście nie zmuszają mnie do testowania swoich rozrywek a nie są agresywni natomiast ci od hajlowania agresywnie podchodzą do życia co mnie akurat wkurwia.
Jest też taka prawda że: Złodziej najgłośniej krzyczy-----> Łapać złodzieja!
Zgłoś
janlew 2021-10-19, 7:46 8
radek225 napisał/a:

Widać że to przeróbka, ale TVPiS i PedałEn to jedna i ta sama kurwa i jedni i drudzy są siebie warci.

A tu akurat pierdolisz głupoty. Dokładnie tym samym byli za PO. Słowo w słowo, miałeś identyczny przekaz, identyczne wiadomości dla ciemnej masy, propagowanie identycznego gówna. To samo w radio, identyczne wiadomości i propaganda dla wszystkich, poza jakimś radio maryja chyba tylko.
Teraz mamy 2 propagandy, czyli tak jak w Ameryce. Choć najlepiej żeby tej "żydowsko-gejowsko-lewacko-zoofilsko-feministyczno-didnusowej" w ogóle nie było, ale lepiej jest niż 10lat temu.
W Polsce powinien się kościół sprzeczać z władzą, kto ma "rząd dusz", i większe racje. I czy sklepy otwarte w niedziele czy nie.
A nie żydzi z chrześcijanami, o holokaust i polską winę, czy tolerancje dla gejów. Bo tu w ogóle nie powinno być rozmowy.
Żydowską propagandę trzeba by pogonić do izraela, no ale oni nie są głupi, nie pozwolą. Tak samo jak w Izraelu nie pozwalają na propagandę katolików czy muzułmanów.
Zgłoś
radek225 2021-10-19, 8:00 14
janlew napisał/a:

A tu akurat pierdolisz głupoty. Dokładnie tym samym byli za PO. Słowo w słowo, miałeś identyczny przekaz, identyczne wiadomości dla ciemnej masy, propagowanie identycznego gówna. To samo w radio, identyczne wiadomości i propaganda dla wszystkich, poza jakimś radio maryja chyba tylko.
Teraz mamy 2 propagandy, czyli tak jak w Ameryce. Choć najlepiej żeby tej "żydowsko-gejowsko-lewacko-zoofilsko-feministyczno-didnusowej" w ogóle nie było, ale lepiej jest niż 10lat temu.

Mi nie chodzi o jakość "informacji", tylko o to że TVPiS to tuba propagandowa PiSu, a TVN to tuba propagandowa PO. Jedno i drugie to gówno warte szambo od którego oglądania można raka oczu dostać z tą różnicą, że TVPiS to kato-nazistowskie, discopolowe pomyje przedstawiające jak za komuny propagandę sukcesu, czego to jedyna i słuszna partia nie dokonała. Drugie zaś ssie pedałom i niemcom pęta po same kule. I tutaj nie wybierzesz mniejszego zła bo jedno i drugie to gebelsowska propaganda. Pytanie tylko czy lubisz klepać paciorki do Rydzyka, słuchać od kilkunastu lat, że w Smoleńsku był zamach, czy lubisz jak Cię pedały posuwają w kapsko. Nie ma wolnych mediów, a już na pewno nie w Polsce. Napisałem że jedni i drudzy są siebie warci, bo jedni i drudzy pierdolą kocopoły tylko dostosowane do swojej opcji politycznej.
Zgłoś
ra0mir 2021-10-19, 8:00 6
Marten19 napisał/a:

Jakiś prawicowy ełnuch płacze za pisowskim ścierwem TVP. boli jak chuj. I gdzie Ci pseudo znawcy typu kot i ten stary gwałciciel tajner będą pierdolić swe głupoty wychwalając dupę i Kurewskiego ***** ***

Chłopie nie ćpaj tyle. Zwał się konia to ci przejdzie, czy co tam masz ...
Zgłoś
Marten19 2021-10-19, 8:44 1
A Ty zrób łaskę swoim kolegom wychwalającym Hitlera i Kaczyńskiego. Przy torcie ze swastyki zrobionej z wafelków.
Zgłoś
Pan_Cernik 2021-10-19, 8:53 5
radek225 napisał/a:

Mi nie chodzi o jakość "informacji", tylko o to że TVPiS to tuba propagandowa PiSu, a TVN to tuba propagandowa PO.

Nie wiem czy jesteś jeszcze młody i głupi czy tylko głupi, ale po to istnieją na świecie telewizje państwowe żeby być właśnie tubami propagandowymi rządu.

Jeśli sądzisz że np w niemczech czy gdzieś indziej w Europie gdzie telewizje są utrzymywane przez skarb państwa są obiektywne to jesteś głupszy niż można to sobie wyobrazić,

TVP za rządów PiS jest tubą propagandową PiS, bo TVP jest własnością Skarbu Państwa a nim zarządza rząd. Psa, który rzuca się na swojego Pana się usypia a nie karmi. Tak było, jest i będzie.
Wcześniej TVP było tubą Pierdolonych Odpadów i jakoś tłumoki lewackie nie widza w tym problemu. I jeśli kiedyś lewactwo w jakiś sposób wygra wybory w Polsce to też zamienią ją w swoją tubę.

Jeszcze jako bonusik masz link do Wikipedii z mapką Europy gdzie masz podane na tacy w jaki sposób są finansowane telewizje publiczne. Podaję go bo widać jesteś za głupi żeby go samemu znaleźć bo byś takich bzdur nie pisał.
pl.wikipedia.org/wiki/Abonament_radiowo-telewizyjny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem