Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zatrudnianie polaczków takie jest. Chciał Niemiec robotę mieć za pół darmo zrobioną, to ma. Tam cały budynek jest spierdolony po całości z tego, co widać. Schody na zewnątrz tuż przy oknie? Architekt dał dupy już przy projektowaniu tego burdelu. Pewnie jakaś dobudówka socjalna dla gównoskórych i brudnoskórych najeźdźców najeżdżających do Niemiec...
Widzę zakompleksioną Grażynkę, która cieszy się, gdy ma coś z zachodu, bo lepsze. Taki niedoksztalcony czarnogrod, co tylko narzekać potrafi. Oj zdziwiła byś się kim są Polacy za granicą. Polacy tylko na magazyn i zbiory owoców wyjechali wiesz? Nie sugeruj się swoim otoczeniem partaczy.
Na pewno nie polaczek i zdziwiła byś się, gdybyś zobaczyła "standard" wykończenia w Niemczech. To co tam w deweloperce uchodzi w połowie przypadków w Polsce skończyło by się obitym ryjem i sprawą w sądzie.
Zaciskarka potrzebuje trochę miejsca, a tu ktoś miał wyjebane na myślenie, jak to się mówi "kąt to kąt o huj ci chodzi"
No i właśnie. Bo Polak klient to skórwiel, a polskich fachowców chwalą wszędzie! I nie mówię o emerytach górnikach, czy wujkach, szwagrach, synach i zięciach z naszych pięknych gór, bo po nich to roboty poprawiałem, że zliczyć juz nie dam rady. W niemczech jest norma, że na wysokości oczu ma być git i nikt Ci nic nie powie, a i jeszcze kawką poczęstują i jakieś euro cichaczem dorzucą.
A zawiść inwestora o której mówisz, czyli sąd i obicie ryja, nie wynika z tego że coś jest spierdolone, tylko z tego że te kurwy,czyt.polski klient, nie chcą płacić, bo nie. A jeszcze z ryjem zawsze, ze jak to można kurwa remont miesiąc robić, jak szfagier mówił, że by to w 5 dni zrobił.
Chuj w dupe polskiej spierdolinie, polaki nie potrafią docenić tego co mają, jak kurwy tylko narzekają i wszędzie szukają problemów.
Pamiętajcie. Nikt Was tak nie wyrucha jak Polak, Polaka....
I chuj, ulało mi się. Spierdalać!
Tego nie mógł robić żaden Niemiec, bo na piecach to oni znają się doskonale
Piec klas to ty skończyłeś. Poczytaj o kotłach.
Chuj w dupe polskiej spierdolinie, polaki nie potrafią docenić tego co mają, jak kurwy tylko narzekają i wszędzie szukają problemów.
Hipokryzja widzę weszła mocno. Do tego oczywiście kompleks niższości wobec szwabów.
Panie i panowie, oto przed nami wzorowy przykład spierdoliny umysłowej.
Norwegia, 1942. Koloryzowane.
Zatrudnianie polaczków takie jest. Chciał Niemiec robotę mieć za pół darmo zrobioną, to ma. Tam cały budynek jest spierdolony po całości z tego, co widać. Schody na zewnątrz tuż przy oknie? Architekt dał dupy już przy projektowaniu tego burdelu. Pewnie jakaś dobudówka socjalna dla gównoskórych i brudnoskórych najeźdźców najeżdżających do Niemiec...
Weź się może zorientuj, jak robią polscy fachowcy, bo z tego co wiem oni nagle robią trzy razy lepiej niż w Polsce jak tylko robią za eurasy, a nie plny.
Tamto drugie co jest na tej klatce to są pozakładane pomierniki ciepła i przepływu w bloku wielorodzinnym gdzie z kotłowni w budynku przechodzili na ciepło systemowe.
Takie kwiatki zdarzają się również u nas jak budynek nie jest do tego przystosowany. Aczykolwiek da się to ładnie zrobić jeśli jest na to miejsce.
Masz w klatce z 15 mieszkań gdzie normalnie były po 3 piony zimnej wody,3ciepłej i 3 piony centralnego, a jak inwestor se umyśli "hej rozliczmy wszystko pomiernikami" nagle się okazuje że musisz założycz 60 liczydeł na te rurki i do tego zachować odległości wymagane do poprawnej pracy liczydła( np 3m w rozwinięciu w przypadku niektórych ciepłomierzy). Zaraz się okazuje że dalej masz po 4 rurki na mieszkanie ale jest ich 60 zamiast 12stu i z 10 metrów rurek w kotłowni musisz dołożyć 300m rurek żeby pomierniki miały legalizacje na montaż. Tak wiem, wypierdalam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów