Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zatrudnianie polaczków takie jest. Chciał Niemiec robotę mieć za pół darmo zrobioną, to ma. Tam cały budynek jest spierdolony po całości z tego, co widać. Schody na zewnątrz tuż przy oknie? Architekt dał dupy już przy projektowaniu tego burdelu. Pewnie jakaś dobudówka socjalna dla gównoskórych i brudnoskórych najeźdźców najeżdżających do Niemiec...
co masz na mysli brudnoskórnych gownoskornych? odezwala sie polska cebulowo alkoholiczna złodziejska duma....
Zatrudnianie polaczków takie jest. Chciał Niemiec robotę mieć za pół darmo zrobioną, to ma. Tam cały budynek jest spierdolony po całości z tego, co widać. Schody na zewnątrz tuż przy oknie? Architekt dał dupy już przy projektowaniu tego burdelu. Pewnie jakaś dobudówka socjalna dla gównoskórych i brudnoskórych najeźdźców najeżdżających do Niemiec...
Na pewno nie polaczek i zdziwiła byś się, gdybyś zobaczyła "standard" wykończenia w Niemczech. To co tam w deweloperce uchodzi w połowie przypadków w Polsce skończyło by się obitym ryjem i sprawą w sądzie.
Zaciskarka potrzebuje trochę miejsca, a tu ktoś miał wyjebane na myślenie, jak to się mówi "kąt to kąt o huj ci chodzi"
Nie wiem skąd wzięłaś że to robili polaczki, zwłaszcza że ani razu nie padło słowo „pole” „Polen”. Ale wiem że z takim podejściem jako p0laczek nadajesz się do… niczego. Siedzisz na socjalu czy mame i tate utrzymują?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów