📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dobry lacz nie jest zły, ps na czym one takie wielkie dupy wychodowały
takie to jebnąć przez łeb i ruchać.
czemu nikt nie krzyczy rumunki!!! przecież to Rumunki z Rumunii jak nie cyganki to juz nie rumunki??
faceci cipy, ze nie przerwali, jak kopy na ryj i leb dostawala. no ale takich kochaja polskie dziewczeta.
W skrócie "epicko" dojebałeś.
ja pierdole ! zal dziewczyny ... stoi 3 buców i się patrzą jak ja okładają .. rozumiem nagrabiła to mogla dostać ale bez przesady ze dostaje buty na pysk jeden za drugim ... głupie kurwy !
fajna dupa szkoda tylko ze... skopana
a dzeltelmeni stoja i sie patrzaa ehsss jednak facet to tylko wrzeszcacy dodatek do malego ptaszka
Jak można leżącego kopać po głowie?
Tylko ta zjebana płeć tak robi, jebane niemyślące stworzenia, głupie kurwy.
Tylko ta zjebana płeć tak robi, jebane niemyślące stworzenia, głupie kurwy.
Nie jest pytaniem co kobiety robią?
Pytaniem jest ,co pozwalają im robić ,,Mężczyźni"
Chłopcy w rurkach podniecający się możliwościami swoich telefonów?
Bywając w podobnych sytuacjach starałem się być jak border collie.Zagonić stadko nim się rozbryka.
Huk liścia w paszczę prowodyrki zajścia powodował natychmiastowy skutek.Do zagrody mówię.Byle szybko ,nim stado rozhami się tak,że nie dostrzeżesz pierwiastków zła w tłumie.
Pytaniem jest ,co pozwalają im robić ,,Mężczyźni"
Chłopcy w rurkach podniecający się możliwościami swoich telefonów?
Bywając w podobnych sytuacjach starałem się być jak border collie.Zagonić stadko nim się rozbryka.
Huk liścia w paszczę prowodyrki zajścia powodował natychmiastowy skutek.Do zagrody mówię.Byle szybko ,nim stado rozhami się tak,że nie dostrzeżesz pierwiastków zła w tłumie.
Przestrzegam tutaj wszystkie Polki spierdalające na zachód - możecie rżnąć się z kim popadnie i omijać Polaków z daleka i zdradzać w ten sposób swój naród ALE uważajcie na zazdrosnych tubylców płci pięknej - tam kwasu i butów nie będą na was oszczędzać jak będziecie za bardzo fikać. Piszę to z troski.
Sie napiales jak gumka w majtkach a itak nikt do kogo swoje slowa kierujesz tego nie przeczyta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów