nie znacie mocy zazdrości kobiet.
Przestrzegam tutaj wszystkie Polki spierdalające na zachód - możecie rżnąć się z kim popadnie i omijać Polaków z daleka i zdradzać w ten sposób swój naród ALE uważajcie na zazdrosnych tubylców płci pięknej - tam kwasu i butów nie będą na was oszczędzać jak będziecie za bardzo fikać. Piszę to z troski.
Czekaj, to jak już się wiążesz z obywatelem innego kraju to stajesz się kurwą i zdrajcą narodu?
możecie rżnąć się z kim popadnie i omijać Polaków z daleka i zdradzać w ten sposób swój naród (...).
Zdradzają naród, bo nie dają ci poruchać? No nie do wiary czego to nie wymyśli niewyżyty seksualnie desperat. Zdrada narodu...
czemu nikt nie krzyczy rumunki!!! przecież to Rumunki z Rumunii jak nie cyganki to juz nie rumunki??
A co mają wspólnego Rumunki z cyganami?
HAHAHAHA! Jaka kurwa złota myśl z podręcznika dla akwizytorów
No tak, bo wszyscy z zagranicy mają kasy jak lodu, tylko ty, tępy chuj jej nie masz, więc musisz wjechać na ambicje panienkom, bo inaczej to byś ruchał tylko boczek w kaloryferze.
Czy tylko one nie mogą się ruchać z obcymi bo zdradzają naród LOL, a my możemy ruchać inne?
Czy też możemy ruchać tylko te nasze, swojskie, najlepiej te co doją krowy i piją wodę prosto ze studni?
Czy może my jako polscy faceci możemy ruchać wszystko co popadnie za granicą?
Znaczy faceci mogą a kobiety nie?
Regularnie czytasz koran i bijesz pokłony w stronę Mekki?
aż nie chce mi się nawet jakoś konstruktywnie skomentować to co napisałeś. nie ma co dyskutować z pierdolonym plebsem
HAHAHAHA! Jaka kurwa złota myśl z podręcznika dla akwizytorów
No tak, bo wszyscy z zagranicy mają kasy jak lodu, tylko ty, tępy chuj jej nie masz, więc musisz wjechać na ambicje panienkom, bo inaczej to byś ruchał tylko boczek w kaloryferze.
Czy tylko one nie mogą się ruchać z obcymi bo zdradzają naród LOL, a my możemy ruchać inne?
Czy też możemy ruchać tylko te nasze, swojskie, najlepiej te co doją krowy i piją wodę prosto ze studni?
Czy może my jako polscy faceci możemy ruchać wszystko co popadnie za granicą?
Znaczy faceci mogą a kobiety nie?
Regularnie czytasz koran i bijesz pokłony w stronę Mekki?
regularnie jestes cipa?
Banda malp latajacych z kamerami i aparatami kamerujac jak jedna osoba poszkodowana do tego dziewczyna przegrywa w nierownej walce.
ps
fajnie ja skopaly xD
aż nie chce mi się nawet jakoś konstruktywnie skomentować to co napisałeś. nie ma co dyskutować z pierdolonym plebsem
Rad jestem wielce, że skomentowałeś powyższą wypowiedź komentarzem o tym, że nie chce ci się komentować.
Z resztą co ty mógłbyś konstruktywnego napisać po takim zdaniu
"Laski zdradzające swoj naród to juz nie Polki- zwykłe szmaty lecace na kase i język "
Może nie komentując mojej wypowiedzi, rozwiń swoją złotą myśl o zdradzie narodu polskiego w imię kasy i języka.