18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Skopana
F................m • 2013-04-06, 12:30
Epicko ją skopały

Zgłoś
Els 2013-04-06, 20:59 1
RockyWood napisał/a:

nie znacie mocy zazdrości kobiet.
Przestrzegam tutaj wszystkie Polki spierdalające na zachód - możecie rżnąć się z kim popadnie i omijać Polaków z daleka i zdradzać w ten sposób swój naród ALE uważajcie na zazdrosnych tubylców płci pięknej - tam kwasu i butów nie będą na was oszczędzać jak będziecie za bardzo fikać. Piszę to z troski.

Czekaj, to jak już się wiążesz z obywatelem innego kraju to stajesz się kurwą i zdrajcą narodu?
Zgłoś
oponaodjelcza 2013-04-06, 21:00 1
Brawo dla panów... Rozumiem, że jak dupy się biją, to głupio się wpierdalać, ale nie w sytuacji dwie na jedną, zwłaszcza, jeśli ta jedna leży na glebie i jest kopana po głowie. No ale widać samiec alfa znaczy teraz co innego niż przywódca stada, teraz samiec alfa trzyma telefon, który ma najwięcej magapikseli i nagrywa :/
Zgłoś
k................z 2013-04-06, 21:04
Widzicie jakie z ciapatych pizdeczek (mówię o płci niepięknej, bo męską tego gówna nazwać nie można) są pokurwieńcy. Tylko ruchać, żreć co podadzą, kraść i żelować puste łby potrafią. Zero jakiejkolwiek męskiej godności nie mają, nie poczuwają się do żadnego obowiązku wobec płci słabszej. Zero szacunku, jeszcze się skurwiałe smoluchy cieszą. Jeden chuj, czy leją laskę białą, czarną, żółtą czy tęczową, szanujący się facet NIE MOŻE na takie coś pozwolić. Nie ma wyjątków, no chyba, że tak jak była laska Bongmana, zdradziła cię z całym osiedlem, hehe Nie no, to ostatnie żartowałem.
Zgłoś
enjoy7 2013-04-06, 21:18
Fajnie że ciapaci się wyniszczają między sobą, widać, że potrafią zrobić coś pożytecznego dla ogółu.
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-04-06, 21:19
dobrze, dobrze - lej kurwe
Zgłoś
ellsworth 2013-04-06, 21:38 3
RockyWood napisał/a:

możecie rżnąć się z kim popadnie i omijać Polaków z daleka i zdradzać w ten sposób swój naród (...).

Zdradzają naród, bo nie dają ci poruchać? No nie do wiary czego to nie wymyśli niewyżyty seksualnie desperat. Zdrada narodu...
Zgłoś
hogg 2013-04-06, 21:57
Lunas1 napisał/a:

czemu nikt nie krzyczy rumunki!!! przecież to Rumunki z Rumunii jak nie cyganki to juz nie rumunki??

A co mają wspólnego Rumunki z cyganami?

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
tigerqaz 2013-04-06, 22:40
Taka dupeczka no aż żal !!!

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Pan_Prokurator 2013-04-06, 22:58
hogg napisał/a:

HAHAHAHA! Jaka kurwa złota myśl z podręcznika dla akwizytorów
No tak, bo wszyscy z zagranicy mają kasy jak lodu, tylko ty, tępy chuj jej nie masz, więc musisz wjechać na ambicje panienkom, bo inaczej to byś ruchał tylko boczek w kaloryferze.

Czy tylko one nie mogą się ruchać z obcymi bo zdradzają naród LOL, a my możemy ruchać inne?
Czy też możemy ruchać tylko te nasze, swojskie, najlepiej te co doją krowy i piją wodę prosto ze studni?
Czy może my jako polscy faceci możemy ruchać wszystko co popadnie za granicą?
Znaczy faceci mogą a kobiety nie?
Regularnie czytasz koran i bijesz pokłony w stronę Mekki?

aż nie chce mi się nawet jakoś konstruktywnie skomentować to co napisałeś. nie ma co dyskutować z pierdolonym plebsem
Zgłoś
dexterl 2013-04-06, 23:10
Jeden prostak obserwuje te dwie wojownicze pseudobohaterki, a dwóch kamerzystów-imbecyli ma ubaw, bo dodatkowo będą mogli pochwalić się filmem z pobicia znajomej! Ja rozumiem wyrównywanie rachunków, ale w bardziej cywilizowany sposób. Normalny i zdrowo myślący człowiek nie kopie drugiego w głowę i twarz!
Zgłoś
ddss 2013-04-06, 23:37
Cipy nigdy nie zrozumią że leżącego się nie kopie , najebał bym takiej suce
Zgłoś
keliber413 2013-04-06, 23:39
hogg napisał/a:

A co mają wspólnego Rumunki z cyganami?

stoją przy drogach
Zgłoś
Riffer 2013-04-07, 0:29
hogg napisał/a:

HAHAHAHA! Jaka kurwa złota myśl z podręcznika dla akwizytorów
No tak, bo wszyscy z zagranicy mają kasy jak lodu, tylko ty, tępy chuj jej nie masz, więc musisz wjechać na ambicje panienkom, bo inaczej to byś ruchał tylko boczek w kaloryferze.

Czy tylko one nie mogą się ruchać z obcymi bo zdradzają naród LOL, a my możemy ruchać inne?
Czy też możemy ruchać tylko te nasze, swojskie, najlepiej te co doją krowy i piją wodę prosto ze studni?
Czy może my jako polscy faceci możemy ruchać wszystko co popadnie za granicą?
Znaczy faceci mogą a kobiety nie?
Regularnie czytasz koran i bijesz pokłony w stronę Mekki?

regularnie jestes cipa?
Zgłoś
Spedi 2013-04-07, 0:31
To ma byc 21 wiek ?
Banda malp latajacych z kamerami i aparatami kamerujac jak jedna osoba poszkodowana do tego dziewczyna przegrywa w nierownej walce.
ps
fajnie ja skopaly xD
Zgłoś
hogg 2013-04-07, 0:45 1
Pan_Prokurator napisał/a:

aż nie chce mi się nawet jakoś konstruktywnie skomentować to co napisałeś. nie ma co dyskutować z pierdolonym plebsem

Rad jestem wielce, że skomentowałeś powyższą wypowiedź komentarzem o tym, że nie chce ci się komentować.
Z resztą co ty mógłbyś konstruktywnego napisać po takim zdaniu
"Laski zdradzające swoj naród to juz nie Polki- zwykłe szmaty lecace na kase i język "
Może nie komentując mojej wypowiedzi, rozwiń swoją złotą myśl o zdradzie narodu polskiego w imię kasy i języka.

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów