📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tak nieźle jest szło jak na prowadzenie z zamkniętymi oczami ;p
Strach z takim czlowiekiem żyć i funcjonować. Przeciez to jest tak nieporadne życiowo, że on by nawet była w stanie kutasa Ci złamać, skacząc po Tobie w łóżku
Jak czarnucha do bawełny.Tak żółtków do ryżu.
Oni faktycznie nie potrafią jeździć... Jechać 10km/h i jeszcze z drogi wypaść.
To nawet nie jest problem, że takie sieroty istnieją. Problem jest w tym, że banda debili dojdzie do wniosku, że to społeczeństwo zawiniło - że droga była za wąska, że nie było barierki, że meleks powinien zapobiec itp. Nikt nie widzi problemu w byciu debilem. To samo u nas z wojenką piesi vs kierowcy.
Siriuz napisał/a:
Nikt nie widzi problemu w byciu debilem.
Bo żyjemy w czasach ostatecznych.
A powiedziane było w pismach że właśnie wtedy debil bedzie wywyższony a człowiek inteligentny, myslący samodzielnie - prześladowany i napietnowany.
Amen.
Driver19cm napisał/a:
Strach z takim czlowiekiem żyć i funcjonować. Przeciez to jest tak nieporadne życiowo, że on by nawet była w stanie kutasa Ci złamać, skacząc po Tobie w łóżku
Akurat to kontuzja, o którą łatwiej niż możesz sobie wyobrażać
Co do tej sajgonki to po prostu pokazała wyciecze pole ryżowe z bardzo bliska. Słychać jak krzyczą z zachwytu
Ej, chcę być obiektywny.
Założę na chwilkę, że to nie debilna ukośnica, a coś poszło nie tak. Oglądam klatka po klatce i jakaś głupia nadzieja każe mi szukać tam innej przyczyny niż głupota, choć to strasznie mało prawdopodobne w tym przypadku. Może coś jebło w tym melexie i zaczął sam skręcać?
No bo kurwa... wzięła i skręciła w ten ryż sama? Bez przyczyny?
Założę na chwilkę, że to nie debilna ukośnica, a coś poszło nie tak. Oglądam klatka po klatce i jakaś głupia nadzieja każe mi szukać tam innej przyczyny niż głupota, choć to strasznie mało prawdopodobne w tym przypadku. Może coś jebło w tym melexie i zaczął sam skręcać?
No bo kurwa... wzięła i skręciła w ten ryż sama? Bez przyczyny?
ok urwa ile ten meleks ma mocy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów