Kierowca w końcu nie wytrzymał i sprzedał mu kapcia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole, tam ichniejszy stróż prawa był... Pierdolony, jeszcze bardziej użyteczny niż straż miejska....
Da się? Da!
Da się? Da!
Oni próbują wyłudzić odszkodowania tak, czy jaki huj? Bo dużo takich akcji i prób rzucania się pod samochód, byleby sobie krzywdy nie zrobić
Chyba ten politzmajster to jakiś krewny tego dziadka albo są w zmowie, że dziadek odpierdala manniane a politzmen nie reaguje do momentu, aż "ofiara" dziadka nie zacznie go napierdalać.
I tak to działa, jak widać na całym globie. Aktualnie mężczyzna w sile wieku ma dać sobie wejść na głowę każdemu barachłu słabszemu od siebie, bo przecież jego siła to brutalna broń i nie ma prawa jej zastosować. W ten sposób baby, staruchy i gówniarze mogą robić co chcą, społeczeństwo ulega zbydlęceniu. Tak w imię prawa. Nic z tego. Owszem nie powinieneś uderzyć słabszego jako pierwszy ale jeśli ten obrał (źle) opcję agresji, masz prawo przyjąć jego „ofertę” i na nią odpowiedzieć.
Zarówno najpierw baba nie próbuje odciągnąć agresywnego demencjusza tylko odpycha poszkodowanego kierowcę tak i „funkcjonariusz” reaguje dopiero po konkretnej odpowiedzi młodego. Usilnie kastruje się mężczyzn ale jak wróg u bram to doskonale widać na Ukrainie - baby out a chłopy mobilizacja. To oczywiście naturalny i tradycyjny układ tylko jak to się ma do robienia z mężczyzn eunuchów i usilnego „równościowania” w czasie pokoju?
Zarówno najpierw baba nie próbuje odciągnąć agresywnego demencjusza tylko odpycha poszkodowanego kierowcę tak i „funkcjonariusz” reaguje dopiero po konkretnej odpowiedzi młodego. Usilnie kastruje się mężczyzn ale jak wróg u bram to doskonale widać na Ukrainie - baby out a chłopy mobilizacja. To oczywiście naturalny i tradycyjny układ tylko jak to się ma do robienia z mężczyzn eunuchów i usilnego „równościowania” w czasie pokoju?
Pięknie mu wjechał z fleka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów