...popierdoliło w główce leciutko w oczekiwaniu na swój samolot.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uuuu to Ocena Społeczna Obywatela poleci mu w dół, że nawet furmanką go nie wezmą.
Nic mu się nie popierdoliło. Po prostu wcielił w czyn to, co sami chcielibyśmy zrobić z tym popierdolonym systemem. A będzie gorzej.
Manolito666 napisał/a:
Nic mu się nie popierdoliło. Po prostu wcielił w czyn to, co sami chcielibyśmy zrobić z tym popierdolonym systemem. A będzie gorzej.
każdy już mając PESEL jest jak zakolczykowana świnia w chlewiku
Jacek86s napisał/a:
Albo ten filmik stary albo mają wyjebane na maseczki.
Nie kurwa, wszyscy już piątą dawką zaszczepieni
Manolito666 napisał/a:
czyli co? co jest nie tak z lotniskami? nie dość, że sam nie poleci, to jeszcze inni razem z nim utkną... idź pan w chuj z takimi SJW
KFCnigget napisał/a:
czyli co? co jest nie tak z lotniskami? nie dość, że sam nie poleci, to jeszcze inni razem z nim utkną... idź pan w chuj z takimi SJW
Z lotniskami i tak w porównaniu np. z urzędami jest spoko. Chociaż obowiązek przychodzenia trzy godziny przed wylotem to jednak przegięcie. No i te debilne kagańce na mordę...
Pewnie rozwiódł się i stracił pracę, a potem jeszcze wkurza go wszystko. Normalne chyba
Chyba ten film tu już był ze 3-4 lata temu.
Przecież to jest jakaś zjebana amatorsko nagrana scena z serialu czy tam filmu. Później wbija gość i tłumaczy gościowi na ile hajsu zrobił straty i coś tam coś tam. Fejk jak chuj
zapewne dostał info o overbookingu
Pracujesz po 50 godzin dziennie, raz na 30 lat możesz pozwolić sobie na wylot gdziekolwiek, a tu informacja, że lot przełożony... Też by mnie chuj strzelił
Manolito666 napisał/a:
Z lotniskami i tak w porównaniu np. z urzędami jest spoko. Chociaż obowiązek przychodzenia trzy godziny przed wylotem to jednak przegięcie. No i te debilne kagańce na mordę...
nigdy nie byłem 3 godziny przed odlotem. online check in, sprawdź sobie czlowieku z przeszłości. Kiedyś nawet miła Pani, dzwoniła do pilota czy się zgodzi mnie wziąść bo byłem jakoś zaraz przed odlotem. Powiedział, że spoko, ale bez bagażu. Wózkowy wszysto już zapakował i nie ma takiej śmietany. Do przychodni też pewnie jesteś na 5 bo masz na 11.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów