...popierdoliło w główce leciutko w oczekiwaniu na swój samolot.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Uuuu to Ocena Społeczna Obywatela poleci mu w dół, że nawet furmanką go nie wezmą.
Nic mu się nie popierdoliło. Po prostu wcielił w czyn to, co sami chcielibyśmy zrobić z tym popierdolonym systemem. A będzie gorzej.
Manolito666 napisał/a:
Nic mu się nie popierdoliło. Po prostu wcielił w czyn to, co sami chcielibyśmy zrobić z tym popierdolonym systemem. A będzie gorzej.
każdy już mając PESEL jest jak zakolczykowana świnia w chlewiku
Nie kurwa, wszyscy już piątą dawką zaszczepieni
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Manolito666 napisał/a:
czyli co? co jest nie tak z lotniskami? nie dość, że sam nie poleci, to jeszcze inni razem z nim utkną... idź pan w chuj z takimi SJW
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
KFCnigget napisał/a:
czyli co? co jest nie tak z lotniskami? nie dość, że sam nie poleci, to jeszcze inni razem z nim utkną... idź pan w chuj z takimi SJW
Z lotniskami i tak w porównaniu np. z urzędami jest spoko. Chociaż obowiązek przychodzenia trzy godziny przed wylotem to jednak przegięcie. No i te debilne kagańce na mordę...
Pewnie rozwiódł się i stracił pracę, a potem jeszcze wkurza go wszystko. Normalne chyba
Chyba ten film tu już był ze 3-4 lata temu.
Pracujesz po 50 godzin dziennie, raz na 30 lat możesz pozwolić sobie na wylot gdziekolwiek, a tu informacja, że lot przełożony... Też by mnie chuj strzelił
Manolito666 napisał/a:
Z lotniskami i tak w porównaniu np. z urzędami jest spoko. Chociaż obowiązek przychodzenia trzy godziny przed wylotem to jednak przegięcie. No i te debilne kagańce na mordę...
nigdy nie byłem 3 godziny przed odlotem. online check in, sprawdź sobie czlowieku z przeszłości. Kiedyś nawet miła Pani, dzwoniła do pilota czy się zgodzi mnie wziąść bo byłem jakoś zaraz przed odlotem. Powiedział, że spoko, ale bez bagażu. Wózkowy wszysto już zapakował i nie ma takiej śmietany. Do przychodni też pewnie jesteś na 5 bo masz na 11.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów