Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
JestemZayebistyAwyNie 2024-11-07, 20:22 19
Fajny ten helikopterek
Zgłoś
romek134 2024-11-07, 20:30 7
Jak ładnie powolutku i ostrożnie objechał miejsce zdarzenia... akurat tak żeby przypadkiem nie pomóc i się nie pobrudzić. Poraża mnie ta chińska empatia.
Zgłoś
Borsukas 2024-11-07, 20:33 1
Skośnooka a do tego ślepa
Zgłoś
rakaniczo 2024-11-07, 20:41 1
romek134 napisał/a:

Jak ładnie powolutku i ostrożnie objechał miejsce zdarzenia... akurat tak żeby przypadkiem nie pomóc i się nie pobrudzić. Poraża mnie ta chińska empatia.

Nawet "ja pierdole" nie umiał powiedzieć bo po "ja" się zaciął.
Zgłoś
Pioterrr 2024-11-07, 20:56 6
Wkurwiał by mnie ten jebany helikopter na desce.
Zgłoś
turor 2024-11-07, 21:09 2
Przecież spojrzała w lewo czy nic nie jedzie
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2024-11-07, 22:23 3
Chińczycy to w większości zaprogramowane roboty niezdolne do adaptacji. Jedynie mały promil straszliwie sprytnych Chińczykó jest zdolny programować resztę
Zgłoś
majeńka 2024-11-08, 0:30 1
romek134 napisał/a:

Oglądając miałam nadzieję że przynajmniej ciężarówka gnoja zawadzi.
Zgłoś
drakasraka 2024-11-08, 0:54 2
kolejna baba spierdoliła komuś dzień.
Zgłoś
Nome 2024-11-08, 1:21
romek134 napisał/a:

tam tak jest, że jak ktoś pomoże to go ofiara pozywa do sądu o odszkodowanie i co gorsza je dostaje, bo sąd stwierdza, że nikt kto jest niewinny nie pomaga... taki myk
Zgłoś
smc 2024-11-08, 7:54 1
Ryż się rozsypał. Będzie padać.
Zgłoś
bercisko 2024-11-08, 8:35 4
Pioterrr napisał/a:

Wkurwiał by mnie ten jebany helikopter na desce.

Kurwa dałem też piwo za "fajny helikopterek" i teraz jestem w rozterce.
Zgłoś
ChomikAdrian 2024-11-08, 9:31
Laczki spadły a przeżyła??? Jak to?
Zgłoś
Zgniłek3 2024-11-08, 9:47
Fajny helikopterek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem