📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Fajny ten helikopterek
Jak ładnie powolutku i ostrożnie objechał miejsce zdarzenia... akurat tak żeby przypadkiem nie pomóc i się nie pobrudzić. Poraża mnie ta chińska empatia.
romek134 napisał/a:
Jak ładnie powolutku i ostrożnie objechał miejsce zdarzenia... akurat tak żeby przypadkiem nie pomóc i się nie pobrudzić. Poraża mnie ta chińska empatia.
Nawet "ja pierdole" nie umiał powiedzieć bo po "ja" się zaciął.
Chińczycy to w większości zaprogramowane roboty niezdolne do adaptacji. Jedynie mały promil straszliwie sprytnych Chińczykó jest zdolny programować resztę
romek134 napisał/a:
Oglądając miałam nadzieję że przynajmniej ciężarówka gnoja zawadzi.Jak ładnie powolutku i ostrożnie objechał miejsce zdarzenia... akurat tak żeby przypadkiem nie pomóc i się nie pobrudzić. Poraża mnie ta chińska empatia.
kolejna baba spierdoliła komuś dzień.
romek134 napisał/a:
tam tak jest, że jak ktoś pomoże to go ofiara pozywa do sądu o odszkodowanie i co gorsza je dostaje, bo sąd stwierdza, że nikt kto jest niewinny nie pomaga... taki myk
Pioterrr napisał/a:
Wkurwiał by mnie ten jebany helikopter na desce.
Kurwa dałem też piwo za "fajny helikopterek" i teraz jestem w rozterce.
Laczki spadły a przeżyła??? Jak to?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów