Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spowalniacz zadziałał.
Mały gnojek to zaplanował...
Raz obejrzeć to za mało! Piwo postawić trzeba. To jest właśnie ta, jedna z kilkudziesięciu lub kilkuset sytuacji tu na Sadolu, gdzie piszę i zastanawiam się ciągle nad tym samym, jak!? Pytam się jak??? Kierowniki, czy kierowniczki prowadzą swoje super nowoczesne wozy naszpikowane kamerkami, czy czynnikami, mają także swoje mózgi i ślepia, jak można nie widzieć co dzieję się dookoła prowadzonego " rowera " ??? Jak? Pytam się grzecznie. A to gdzie rodzice kaszojada i dlaczego pozwoli bawić się mu tam gdzie deskorolką nie powinien był napierdalać, no to jedynie poklask dla Sadola widzów i mnie samego
Gdyż te dzbany uważają że poza wciśnięciem pedału gazu, jeśli takowy jeszcze jest, to to "auto" jedzie samo.
I jak widać, jedzie...
Raz obejrzeć to za mało! Piwo postawić trzeba. To jest właśnie ta, jedna z kilkudziesięciu lub kilkuset sytuacji tu na Sadolu, gdzie piszę i zastanawiam się ciągle nad tym samym, jak!? Pytam się jak??? Kierowniki, czy kierowniczki prowadzą swoje super nowoczesne wozy naszpikowane kamerkami, czy czynnikami, mają także swoje mózgi i ślepia, jak można nie widzieć co dzieję się dookoła prowadzonego " rowera " ??? Jak? Pytam się grzecznie. A to gdzie rodzice kaszojada i dlaczego pozwoli bawić się mu tam gdzie deskorolką nie powinien był napierdalać, no to jedynie poklask dla Sadola widzów i mnie samego
A ja ci odpowiem właśnie tak ta sama nowoczesna technologia nas zabiją spójrz czasem dookola jadąc samochodem ile głów kierowców spuszczonych jest gapiąc się w ekran smartfona czy innego hujostwa kiedyś tego nie było że co zmiana świateł to ktoś trąbi bo drugi "zaspal" przy zmianie swiatel
A ja ci odpowiem właśnie tak ta sama nowoczesna technologia nas zabiją spójrz czasem dookola jadąc samochodem ile głów kierowców spuszczonych jest gapiąc się w ekran smartfona czy innego hujostwa kiedyś tego nie było że co zmiana świateł to ktoś trąbi bo drugi "zaspal" przy zmianie swiatel
Zobacz, stać ich na zajebiste auta a dalej w gówniany mały ekran się gapią.
Zombie.
No life.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów