📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czy ja wiem, gumy nie spalil, zwirem nie obsypal, nie pilowal silnika jej nad glowa. Zaden chuj, conajwyzej kobieta w okresie.
I chuj się aby tylko rozjebal sie za zakrętem
Ładny ten komentarz napisalem taki składny bardzo ^^
Prosty napisał/a:
Pieniądze leżą na ziemi. Wystarczy się po nie schylić
Prosty napisał/a:
Wkurwił się byś???
myślałem że ją rozjebie na wstecznym a tutaj tylko schylić się musiała
Powinna zapamiętać numer. jak przyjedzie, o ile przyjedzie następnym razem, to powinna mu wlać paliwko do kabiny. Najlepiej na mordę. I
Płacił pasażer tylnego siedzenia, pewnie dziecko, które jechało z tyłu. Nie przytrzymało wystarczająco długo kasy, to się zdarza. Matka długo nie odjeżdżała, bo opierdalała młodego pilnując, czy pracownica dostała wszystko. Laska ze stacji przetarła czoło, bo całe życie stała za ladą i zmęczyła się drugim tankowaniem w tym dniu.
Wieczorem wszyscy się z tego śmiali, a śmiechom nie było końca...
Wieczorem wszyscy się z tego śmiali, a śmiechom nie było końca...
pewnie dla lekki napiwek i dlatego tak sie panoszy ale wy tępaki nigdy z piwnicy nie wychodzicie to nie wiecie ze tak nbowobogaccy robią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów