18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Bartek1991 2014-06-26, 23:39
Ile to kcal na polskie?
Zgłoś
G................r 2014-06-27, 0:07
ciut ciut i jeszcze trochę, ale wątroba to ma przesrane :]
Zgłoś
rigsuit 2014-06-27, 0:12 2
jestem ekspertem to się wypowiem, nie wpierdoliłby tak wielkiego burrito, dałby radę jakby rozłożył sobie wpierdalanie go na kilka dni. Jeden talerz spagetti mi wystarczy żeby się nawpierdalać jak knur a tu jest chyba 10 takich talerzy
Zgłoś
mYOUsick 2014-06-27, 0:14
Bartek1991, na polskie to tak, w chuj i jeszcze trochę

Isn't one nail without dirt under it,
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Zgłoś
nanab 2014-06-27, 0:30
To jakieś superdietetyczne burito że ma mniej energii niż woda destylowana? 0,009230kcal na te kilka kg to nierealne
Zgłoś
Bishamoth 2014-06-27, 0:31
Po pierwsze: To nie możliwe
Po drugie: Mam nadzieję, że srał po tym przez tydzień
Zgłoś
Enriquillo 2014-06-27, 0:36 3
forest1600 napisał/a:

nie wierze, przeciez to jest kurwa niemozliwe, zeby tyle wepchac w siebie i sie nie zerzygac... albo ten chuj sie glodzil przez tydzien i zyl na samej wodzie z kranu zeby zoladek rozciagnac....

Ten to jest amator w porównaniu do Takeru Kobayashi

Cytat:

Były rekordzista świata w jedzeniu hot-dogów oraz obecny w jedzeniu hamburgerów. Rekord świata ustanowił zjadając 53 i 3/4 hot doga. [...] W drugiej konkurencji rekord świata pobił zjadając w ciągu 8 minut 97 hamburgerów

Chociaż trzeba przyznać że przegrał z niedźwiedziem w 2003r.
Zgłoś
panmorda 2014-06-27, 0:59
Kurgiel napisał/a:

Cała Somalia od lat 70 nie wpierdoliła więcej niż ten gościu w filmiku który trwa 8 min.

No nie licząc Ciebie i Twojej rodziny prawda? Wiem wiem sam bym taki chciał jednak zmartwię Cię, bo w kraju białych murzynów możesz jedynie o tym pomarzyć.

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
MaczoJuh 2014-06-27, 1:03 2
Natura jest zjebana... Chudzi jedza duzo, i wciaz sa chudzi
Zgłoś
Kakushkin 2014-06-27, 1:12 5
Film dodany 5. czerwca, a typ podobno sra do dziś.
Zgłoś
TigerUppercut 2014-06-27, 1:37
rigsuit napisał/a:

jestem ekspertem to się wypowiem, nie wpierdoliłby tak wielkiego burrito, dałby radę jakby rozłożył sobie wpierdalanie go na kilka dni. Jeden talerz spagetti mi wystarczy żeby się nawpierdalać jak knur a tu jest chyba 10 takich talerzy

Jak się waży 40 kilo to pewnie masz rację.
Zgłoś
arturo1988 2014-06-27, 8:28
po 3 pół litrowych rockstarach dostał by zawału
Zgłoś
tomeksg 2014-06-27, 10:11
Dobre burrito piecze dwa razy
Zgłoś
hogg 2014-06-27, 11:09 1
forest1600 napisał/a:

on to cale sam wjebal? taki chuj, predzej by sie zerzygal, albo wygladalby jakk w ciazy

o really?

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
m................i 2014-06-27, 13:20
Dobra moi drodzy a teraz podejście medyczne.
Żołądek ludzki jest rozciągliwy....ALE!
Ale nie bez przesady, dlatego czasami podczas picia , szczególnie jak już sie jest pijanym, zdarza nam sobie pawia jebnąć, gdyż za dużo w siebie wlewamy.
Kolega na filmiku, i inni jemu podobni posiadają tak zwane rozstępy żołądka, czyli takie jak na skórze tylko że na żołądku.
od wpierdalania dużo na raz.
Wbrew pozorom to nie jest zdrowe gdyż po pewnym czasie skutkuje nadżerkami później wrzodami żołądka, wrzody mogą skutkować przetokami lub nowotworem. Pomijając milion innych problemów gastrologicznych przy wpierdalaniu tyle na raz typu: Wzdęcia , gazy , Zawał ( Pan Kuroń -gruby kucharz- nawpierdalał sie na wigilie za dużo i sobie pomarł). Może występować przepuklina przełyku, oraz różne inne cuda których nie spamiętam

@ TigerUppercut
Ja ważę 110 kg i mi talerz spaghetti w zupełności wystarczy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów