Skośnooki zjada mega duże burrito warte 9230 kcal
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Cała Somalia od lat 70 nie wpierdoliła więcej niż ten gościu w filmiku który trwa 8 min.
on to cale sam wjebal? taki chuj, predzej by sie zerzygal, albo wygladalby jakk w ciazy
Nie
Ten skośnooki ma jakiś zmutowany żołądek, to jest ten sam co wyzwanie Michaela Phelps'a zrobił :
ale kurwa to ja mam nadwage.....
O fuj nie podgrzał go...
Lukasero napisał/a:
Ten skośnooki ma jakiś zmutowany żołądek, to jest ten sam co wyzwanie Michaela Phelps'a zrobił :
nie wierze, przeciez to jest kurwa niemozliwe, zeby tyle wepchac w siebie i sie nie zerzygac... albo ten chuj sie glodzil przez tydzien i zyl na samej wodzie z kranu zeby zoladek rozciagnac....
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów