Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No chujowo.. Jebana szmata. Jak się odwróciła zaatakowała jeszcze ze sprzętem. Do odstrzału jak czarnuchy...
ale zdecydowanie głupia nie jest... dlatego pilnujcie się, ich jest 1,4 miliarda
ale zdecydowanie głupia nie jest... dlatego pilnujcie się, ich jest 1,4 miliarda
Do tego tyle samo pejetów w indiach i jeszcze raz tyle samo bambusów w afryce.
Mamy przejebane.
Do tego tyle samo pejetów w indiach i jeszcze tyle samo bambusów w afryce.
Mamy przejebane.
liczą się tylko ci, co moją trochę oleju w głowie
liczą się tylko ci, co moją trochę oleju w głowie
Ci co mają trochę oleju w głowie nie napierdalają butelkami we puste łby, tylko kierują tymi co nie mają oleju w głowie za grosz.
Ci co mają trochę oleju w głowie nie napierdalają butelkami we puste łby, tylko kierują tymi co nie mają oleju w głowie za grosz.
to właśnie mówiłam o Chińczykach
a młoda ma zadatki, nic się nie odzywała, butelkę ładnie schowała za pleckami, wyczekała moment i piękny cios... zwróćcie uwagę, że reszta towarzystwa nie odważyła się jej zaatakować, a było tego sporo... nie stanowczo takiej Chinki bym się najbardziej obawiała
to właśnie mówiłam o Chińczykach
a młoda ma zadatki, nic się nie odzywała, butelkę ładnie schowała za pleckami, wyczekała moment i piękny cios... zwróćcie uwagę, że reszta towarzystwa nie odważyła się jej zaatakować, a było tego sporo... nie stanowczo takiej Chinki bym się najbardziej obawiała
Ja też dopóki nie znalazłbym jakiegoś kija lub pręta, dłuższego od tulipanka.
Ładnie się ułożyła. Nigdy nievruchaĺem Chinki lub Japonki, gdzie w Karkowie można taką dymać?
W Krakowie to drogo.
Dymanie Azjatki jest jak obiad w wykwintnej restauracji. Przeruchanie Kaśki z sąsiedztwa to kanapka z serem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów