Niektórzy skośni to mają poważne problemy z psychiką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to za te podróby butów nike, przepłaciła :/
o co Wam chodzi? przeciez chodzi jak w zegarku, a moze lezy jak w zegarku - ale wiecie o co chodzi
Ja pierdole, jedyne co widać na filmie to jak baba po odepchnięciu wypierdala się jak wór ziemniaków, nawet nie widać momentu jak ją niby jebnął. Ciekawe skąd tyle krwi skoro nie widać żeby krwawiła, oczywiście zakładając, że to jej juha. Ale sadolowi rycerze już wydali wyrok XD
Jakie tu są kurwa pustaki to ręce opadają. No i chuj, że się puściła. Jak frajerowi czegoś brakowało to nich idzie i do murzyna. Jebany chiński frajer, troki od kaleson, skoro się z innym puściła. On powinien dostać po mordzie za to, że jest na tyle chujowy, że poszła do innego. Banda frajerów.
Sadolowe brudasy widzą tylko to co chcą widzieć. Gnój uderza ją dwukrotnie w głowę, następnie kopie prawą nogą, butem, w jej lewe ramię, powodując upadek na plecy. Dziewczyna ma ranę ciętą po prawej stronie szyi, od ucha do brody. Struga krwi spływa stamtąd po ubraniu. Musiało wcześniej dojść do szamotaniny w wyniku, której krew znalazła się także na ścianie. Możliwe, że ma też jakąś ranę ciętą lewej nogi poniżej kolana. Na twarzy widoczne są liczne siniaki. Na łóżku leży nóż-tasak z metalową rękojeścią z widocznymi plamami na ostrzu.
Wrzuciłem wyciągniętą ścieżkę audio na jakiś Google'owy soft do STT i do translacji z chińskiego na angielski. Najlepiej gdyby tłumaczenie zrobił jakiś native znający tamtejsze realia, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Na jakość tłumaczenia niektórych fragmentów mocno wpływa jakość audio, użyte parametry algorytmu i dwuznaczność niektórych określeń. Generalnie typ zarzuca jej, że czuje się czymś zdradzony i ma pretensje, że rzekomo jest jej winien jakieś pieniądze. Nazywa ją w jednym z tłumaczeń złodziejką. Twierdzi, że jej odpłacił, a być może ją spłacił. Na końcu monologu dodaje (tu: bez względu na ustawienia ten fragment jest niemal zawsze identyczny): "Nie złapałem cię jeszcze. Powiedziałaś, że nie było czegoś takiego. Teraz nie ma, ale jeśli coś będzie, to dam ci umrzeć. To jest to co mi zrobiłaś." Na co dziewczyna kręci przecząco głową.
Tak czy inaczej, co by nie zrobiła (zakładając, że np. nie zeżarła mu jego ulubionego chomika), gnój powinien skończyć z tym tasakiem w d... lub schylać się po mydło do końca swoich dni. Szmaciarz nie jest od wydawania wyroków i wymierzania kar stanowiących bezpośrednie zagrożenie życia, za coś co być może uroiło się tylko w jego chorym łbie.
Wrzuciłem wyciągniętą ścieżkę audio na jakiś Google'owy soft do STT i do translacji z chińskiego na angielski. Najlepiej gdyby tłumaczenie zrobił jakiś native znający tamtejsze realia, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Na jakość tłumaczenia niektórych fragmentów mocno wpływa jakość audio, użyte parametry algorytmu i dwuznaczność niektórych określeń. Generalnie typ zarzuca jej, że czuje się czymś zdradzony i ma pretensje, że rzekomo jest jej winien jakieś pieniądze. Nazywa ją w jednym z tłumaczeń złodziejką. Twierdzi, że jej odpłacił, a być może ją spłacił. Na końcu monologu dodaje (tu: bez względu na ustawienia ten fragment jest niemal zawsze identyczny): "Nie złapałem cię jeszcze. Powiedziałaś, że nie było czegoś takiego. Teraz nie ma, ale jeśli coś będzie, to dam ci umrzeć. To jest to co mi zrobiłaś." Na co dziewczyna kręci przecząco głową.
Tak czy inaczej, co by nie zrobiła (zakładając, że np. nie zeżarła mu jego ulubionego chomika), gnój powinien skończyć z tym tasakiem w d... lub schylać się po mydło do końca swoich dni. Szmaciarz nie jest od wydawania wyroków i wymierzania kar stanowiących bezpośrednie zagrożenie życia, za coś co być może uroiło się tylko w jego chorym łbie.
rafaloss napisał/a:
Sadolowe brudasy widzą tylko to co chcą widzieć. (...)
Szmaciarz nie jest od wydawania wyroków i wymierzania kar stanowiących bezpośrednie zagrożenie życia, za coś co być może uroiło się tylko w jego chorym łbie.
Niepotrzebnie się męczysz, 80-90% sadoli to właśnie poziom tego zjeba. Oni marzą żeby być jak on.
Myślę, że prowadząc śledztwa w sprawach przemocy wobec kobiet policja powinna przyjrzeć się czy sprawcy tu zaglądali i jak często.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów