Niektórzy skośni to mają poważne problemy z psychiką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
flejtuch napisał/a:
widocznie za mało posłuszna była.
Na 99% się puściła. Oni to lubią po zdradzie takie filmy nagrywać. Na zasadzie "pokażę ci gdzie twoje miejsce kurwo" i żeby je upokorzyć.
~VeIture napisał/a:
Na 99% się puściła. Oni to lubią po zdradzie takie filmy nagrywać. Na zasadzie "pokażę ci gdzie twoje miejsce kurwo" i żeby je upokorzyć.
Jak tak było to bardzo kurwa dobrze, że jej wpierdolił. Pies nie weźmie jak suka nie da.
John-Flopp napisał/a:
Jak tak było to bardzo kurwa dobrze, że jej wpierdolił. Pies nie weźmie jak suka nie da.
To teraz powiedz to Ojcu...
Tępy, niedowartościowany klaun. Oni tylko tak potrafią skakać do kobiet i młodzieży, bo wiedzą, że są bezpieczni jako faceci. Jak jesteś wiekszy to nawet nie patrzą ci w oczy. Jebane patyki.
Za darmo nie dostała.
Nigdy nie zrozumiem jakim prymitywem trzeba, żeby karać kogoś i wymierzać "sprawiedliwość" za zdradę. Trzeba być pizdą w życiu, mieć małego i samoocenę poniżej zera. To żałosne
Cóż tu więcej gadać... chyba na filmie wszystko zostało powiedziane.
Już tłumaczę, w skrócie bo nie chce mi się dialogów wszystkich: poszło o to, że ponad rok hodowali dobermana i tłumaczył jej że jest to pies na specjalną okazję i z góry był ustalony przepis jego przyrządzenia w który m.in. przewidziana była 2 tygodniowa kąpiel w solance aby zmiękczyć mięso a potem dodatkowe marynowanie w ziołach. O ile dobrze zrozumiałem, to nie zastosowała się do tego i podała twarde mięso w ogóle nie soczyste do stołu i jeszcze próbowała kłamać że to była niespodzianka i ów doberman faktycznie się peklował. Niestety ale facet nie był głupi i wiedział że kurwiszon go oszukał. Resztę widzicie sami.
Nie ma jej co żałować po tym co Chińczyk powiedział
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów