Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i też szkoda dziewczynki która chyba próbowała gówniaka złapać ale tak wystartował z nienacka przez co już nie dała rady gnojka złapać.
Każdy kto kieruje jakimkolwiek pojazdem, mający prawo jazdy czy też nie, jest zobowiązany do zachowania ostrożności, bez względu na okoliczności dlatego skończcie pierdolić farmazony. Mało tego, w polskim wspaniałym kraju i z polskim wspaniałym prawem, gówniak do 10 lat może z pełnej pizdy przejeżdżać przez przejścia dla pieszych i nadal jest traktowany jako pieszy.
Elowina
Wina tego zjeba na skuterze. I już chuj z tym, czy motopizda czy nie. Zbliżając się do przejścia dla pieszych musisz zachować ostrożność a nie jechać jak ślepy. Wie to każdy, kto robił kurs prawa jazdy, wie to każdy, kto choć raz kogoś jebnął. Miałem tą wątpliwą przyjemność przewieźć gościa na masce, który mi wbił na pasy zza żywopłotu (swoją drogą w chuj mądre posunięcie sadzić to gówno przed przejściem... brawo kurwa) i co?? jechałem 30km/h, wyhamowałem na tyle, że gość dupą siadł mi na masce, przewiozłem go 3m i tyle, nic mu się nie stało. Policja skierowała sprawę do sądu, który pozbawił mnie prawa jazdy na okres 12 miesięcy.
Każdy kto kieruje jakimkolwiek pojazdem, mający prawo jazdy czy też nie, jest zobowiązany do zachowania ostrożności, bez względu na okoliczności dlatego skończcie pierdolić farmazony. Mało tego, w polskim wspaniałym kraju i z polskim wspaniałym prawem, gówniak do 10 lat może z pełnej pizdy przejeżdżać przez przejścia dla pieszych i nadal jest traktowany jako pieszy.
Elowina
Ty zdajesz sobie sprawę że prawo w wielu warstwach jest zakłamane i nie ścisłe i nie zawsze ma wiele wspólnego z sprawiedliwością.
My sie tu nie spuszczamy nad prawem ustalonym przez "rząd" ale racją winy samej osoby..
Dodatkowo pamiętaj że to azja tam mogą być trochę inne przepisy albo i takie same ale to nie ważne w każdym razie nie zmienia to faktu że gówniak się wpierdolił pod koła i tyle w temacie, gościu zjebał uciekając z miejsca zdarzenia,
Co do żywopłotu widać tutaj na filmiku też taki zajebisty pomysł
od kiedy na przejście się wbiega? gówniak ma nauczkę na całe życie
Czyli na całe 2 minuty co mu zostało...myślę że wywarło to nanim ogromne wrażenie
Pewnie przeżyje ...
Wina tego zjeba na skuterze. I już chuj z tym, czy motopizda czy nie. Zbliżając się do przejścia dla pieszych musisz zachować ostrożność a nie jechać jak ślepy. Wie to każdy, kto robił kurs prawa jazdy, wie to każdy, kto choć raz kogoś jebnął. Miałem tą wątpliwą przyjemność przewieźć gościa na masce, który mi wbił na pasy zza żywopłotu (swoją drogą w chuj mądre posunięcie sadzić to gówno przed przejściem... brawo kurwa) i co?? jechałem 30km/h, wyhamowałem na tyle, że gość dupą siadł mi na masce, przewiozłem go 3m i tyle, nic mu się nie stało. Policja skierowała sprawę do sądu, który pozbawił mnie prawa jazdy na okres 12 miesięcy.
Elowina
To nie było w Polsce także 90% twoich wypocin można zignorować.
Elowina
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów