Niektórzy skośni to mają nieźle nasrane we łbach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
to jak zaczął to już mógł dobić.
Biednego kota frajer maltretuje. Karma go dojedzie. Będzie jechał na swoim kiblu i wpadnie pod ciężarówkę. Tak czuję.
wojtekpwse napisał/a:
Biednego kota frajer maltretuje. Karma go dojedzie. Będzie jechał na swoim kiblu i wpadnie pod ciężarówkę. Tak czuję.
Jeśli tak będzie to osobiście ciula tutaj wrzucę
czy mi się wydaje czy on nie lubi kotów .XD
Pewnie psy lubi bardziej, albo gołębie
co wy sie tak spiszczacie nad sierściuchem??
Na nagraniu widzimy jak pracownik chinskiego uber eats wybiera najświezszy towar dla swojego klienta.
Na nagraniu widzimy jak pracownik chinskiego uber eats wybiera najświezszy towar dla swojego klienta.
Dlaczego te filmy nigdy nie mają zakończenia jak oprawca dostaje srogi wpierdol.
Myślałem że chce go zjeść na kolację tylko ja tak myślałem?
uff dobrze, że to nie facet ścinający krzyż, inaczej sadisticowy "zolnierze maryi' dostali by zawału.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów