Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest klasyczne przemeczenie, pisowsie kurwsy sobie kupuja fury za iles tam milionow a na zwyklych kierowcow karetek ktorzy daja z siebie co moga oczywiscie kasy brak. Patrzcie co ta wladza odpierdala patrzcie i placiie frajerzy jebani.
To chyba większy problem niż przemęczenie... Połączyć wypadek gdzieś w Rosji z PiSem i kierowcami karetek ?
Jebać kacapów ! Szkoda że Patton nie jebnął tam z 10 atomówek w 45 roku .. co za pech .
Jebać kacapów, jebać Polaków, na pohybel Wszystkim sprawiedliwie i po równo !
Jebać kacapów ! Szkoda że Patton nie jebnął tam z 10 atomówek w 45 roku .. co za pech .
W '45 Amerykanie nie mieli na stanie 12 atomówek...
Z jednej strony smiec zapierdalajacy duzo za duzo - z drugiej strony - patrze na swiatla, nie na jezdnie...
No to obejrzyj ten filmik i przypatrz się co się odwaliło bo nie mieli zbytnio szans go zauważyć. także ta Twoja druga strona....
No to obejrzyj ten filmik i przypatrz się co się odwaliło bo nie mieli zbytnio szans go zauważyć. także ta Twoja druga strona....
Popełniasz podstawowy błąd zakłądając, że mają podobną inteligencję do twojej. Skoro według ciebie nie mieli szans go zauważyć. Powiedz jest ważniejsze do oglądania kiedy wchodzisz na jezdnię dla kilkutonowych pojazdów które moga cię zabić? Ty byś patrzył w oczy swojemu koledze, żeby czuł, że ci zależy czy kurwa gdzie byś się patrzył? Pasy liczył na jezdni??
Kierowca wcale nie uciekł jak to jest opisane tylko miał bardzo długą drogę hamowania.
Według mojej oceny, samochód był rozpędzony do 245 km/h, przy takiej prędkości kierowca, gdy już zauważy że kogoś potrącił
zaczyna hamować, więc droga hamowania od punktu potrącenia może wynosić nawet do 15 km.
Jebać kacapów, jebać Polaków, na pohybel Wszystkim sprawiedliwie i po równo !
czyli na zmiane raz matke raz ojca? fajnie masz tam w domu bezbeku
Tylko się nie zesraj od tej rusofobi.
idz opierdol ruskim gale w tej obronie swojej - kurwo za 20 rubli
czyli na zmiane raz matke raz ojca? fajnie masz tam w domu bezbeku
idz opierdol ruskim gale w tej obronie swojej - kurwo za 20 rubli
nie bądź taki dosłowny agnel patrzy ona kocha wszelkie kolory na pewno tęczowe i czerwone. Co tylu trolli z farm się pojawiło ostatnio? angel ratuj.. .anie czekaj...
ruble nie śmierdzą kacapem.
Biedny im fury zazdrości, a wypadki się zdarzają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów