📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Światła ratują życie...
Z jednej strony smiec zapierdalajacy duzo za duzo - z drugiej strony - patrze na swiatla, nie na jezdnie...
JaTylkonaChwile napisał/a:
Z jednej strony smiec zapierdalajacy duzo za duzo - z drugiej strony - patrze na swiatla, nie na jezdnie...
Śmieć zapierdalający bez świateł... światła ratują życie...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Śmieć zapierdalający bez świateł... światła ratują życie...
tak zgadza sie ale mi chodzilo, ze patrzyli na swiatla ale dla pieszych zobaczyli, ze zapalilo im sie zielone to - juhu na droge...
up
Film jest słabej jakości, więc możliwe, że spojrzeli się w lewo, zauważyli oświetlone auta zwalniające, a ten zapierdalający debil nie został zauważony przez prędkość i brak świateł. Możliwe, że mając włączone światła, zostałby zauważony...
Ale fakt jest taki, że jak masz zielone, zobacz, czy szwagier nie jedzie...
Film jest słabej jakości, więc możliwe, że spojrzeli się w lewo, zauważyli oświetlone auta zwalniające, a ten zapierdalający debil nie został zauważony przez prędkość i brak świateł. Możliwe, że mając włączone światła, zostałby zauważony...
Ale fakt jest taki, że jak masz zielone, zobacz, czy szwagier nie jedzie...
Przejście dla pieszych dało im złudne poczucie bezpieczeństwa. Gdyby ni ebyło tam przejścia to byliby ostrożni i by przeżyli. No chyba, że są debilami.
Jebać kacapów ! Szkoda że Patton nie jebnął tam z 10 atomówek w 45 roku .. co za pech .
To już drugi film dzisiaj z tego pojebanego kraju, gdzie sygnalizatory są ustawione na odwrót w stosunku do kierunku ruchu. Ciekawe po chuj? Chyba tylko po to, żeby takie akcje były.
Dobrze, ze użytkownicy sadistica zawsze przechodzą przez pasy, zawsze na zielonym i zawsze zanim wejdą na te pasy to popatrzą 5 razy w prawo i 7 razy w lewo.
Ewidentna wina tego co zapierdalał a i tak będą się czepiać dzieciaków. bo mogli być bardziej czujni ale nie byli bo kto by się spodziewał, że jakiś idiota będzie zapierdalał 150km/h i wyprzedzał po prawej stronie zatrzymujące się auta na czerwonym świetle.
Ewidentna wina tego co zapierdalał a i tak będą się czepiać dzieciaków. bo mogli być bardziej czujni ale nie byli bo kto by się spodziewał, że jakiś idiota będzie zapierdalał 150km/h i wyprzedzał po prawej stronie zatrzymujące się auta na czerwonym świetle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów