25-latek uznał że czerwone to tylko sugestia i skosił 17-latka przechodzącego po pasach. Pieszy trafił do szpitala z poważnymi obrażeniami.
Zielenodolsk, Tatarstan, Rosja
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy mu zdęli te słuchawki z uszu w szpitalu
Moze nawet bym sie przejal ale to tylko ruskie, żaby by mi bylo bardziej szkoda
Jak nie patrzę to nic tam nie ma.
Świetny sposób przechodzących przez przejście na samochody.
Czasami tylko nie zadziała, ale nie znaczy że trzeba przestać to stosować
Pewnie słuchał "Lecę bo chcę".
Gdyby nie miał słuchawek... to pewnie też by nic nie zrobił, bo samochód jechał zbyt szybko aby można było odskoczyć. No ale jednak - miałby tam jakąś szansę na minimalną chociaż reakcję.
wyraźnie widać, że smyk wbiegł w miejscu niedozwolonym. Zapytajcie się dowolnego, polskiego policjanta, to potwierdzi.
zawsze patrzę jak ide przez przejście na zielonym
w obie strony czy nic nie jedzie , ile razy to juz ktoś sie zagapił
Patryc napisał/a:
Gdyby nie miał słuchawek... to pewnie też by nic nie zrobił, bo samochód jechał zbyt szybko aby można było odskoczyć. No ale jednak - miałby tam jakąś szansę na minimalną chociaż reakcję.
Jakby nie miał oczu w dupie i mimo zielonego by się rozejrzał to mógłby być nawet głuchy
Dla mnie większym debilem jest typ co wszedł w słuchawkach na pasy
Jeden mial prawo ruchu drogowego za sobą drugi prawo fizyki
jechał szybko ale bezpiecznie, po prostu się zagapił wielka rzecz
Przecież on wbiegł na pasy a kierowca miał na liczniku poniżej 50km
No i szkoda tylko zielonego.