18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
repowski 2015-06-21, 20:17 28
Zgłoś
mygyry 2015-06-21, 20:25
Na wypadek islamizacji, może się przydać
Zgłoś
Dziku11 2015-06-21, 22:31 3
Kiedyś na wsi żarcie chowało się w ziemi bo ziemia z reguły jest chłodniejsza i doskonale się sprawdza do przechowywania żywności (do tej pory w sumie można gdzieniegdzie to spotkać) tak więc czym tu się jarać, ziemską lodówką z półkami na piwo. Rzeczywiście jest czym.
Zgłoś
eventtime75 2015-06-21, 22:35
zajebiste, chcialbym miec taki bunkier na browary:d piwko oczywiste I to takie spod ziemi.
Zgłoś
squni11 2015-06-21, 22:42 6
Budlight to nie piwo...
Zgłoś
maxboats 2015-06-21, 22:43 57
Radwan94 kurwa jak zwykle musisz się wpierdolić i krytykować, kurwa ogólnie fajny gadżet, a tak to pokaż mi na wsi u siebie, taką sprytną ziemiankę na korbę z półkami na browary.... bez odbioru
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2015-06-21, 22:49
To na wypadek ożenienia się.
Zgłoś
100PROcentZmC 2015-06-21, 22:50 4
No zajebista sprawa ale żeby trzymać tam po prostu browar? który jest w 100% legalny? bez sensu...jak już to chociaż zioło albo inny nielegalny specyfik...
Zgłoś
yuzik 2015-06-21, 22:50 2
Musi mieć pierdolniętą babę...szkoda chłopa
Zgłoś
Dobrutro 2015-06-21, 22:55
Na działce nie ma prądu, to chłodzi browary jak przodkowie.
Zgłoś
Dziku11 2015-06-21, 22:55 1
maxboats napisał/a:

Radwan94 kurwa jak zwykle musisz się wpierdolić i krytykować, kurwa ogólnie fajny gadżet, a tak to pokaż mi na wsi u siebie, taką sprytną ziemiankę na korbę z półkami na browary.... bez odbioru

Nie wątpię, że fajny gadżet niemniej kurwa, serio? Przecież to tak jak by się jarać, że ktoś ma w kiblu papier toaletowy i nim osraną dupę wyciera. Natomiast mieszkam na wsi gdzie za Gierka i jemu podobnych nastawiano bloków i za bardzo nie mam jak Ci pokazać bo też właśnie w takim bloku mieszkam. Mogę się łazienką pochwalić, kiedyś na wsi ludzie nie mieli łazienek, ale też dupy nie urywa, widziałem lepsze.

Edit: A dla wszystkich innych, którzy chcą zrobić sobie coś podobnego i mają na to warunki polecam złożyć sobie metalową (nierdzewną) klatkę z półkami na napoje butelkowane i puszkowane, dołożyć do studni jeden kołowrotek, napędzany silniczkiem elektrycznym i sterowany z pilota i wsio, gotowe. Woda w studni jest z reguły zimniejsza od ziemi na głębokości 1,5m - 2m.
Zgłoś
Takafura 2015-06-21, 23:11
Lodówka OK, ale powinna być na pilota - sporo pracy co godzina tak gibać ta korbą.
Zgłoś
pkh 2015-06-21, 23:46
no zajebiście, nic tak nie smakuje jak piwo ujebane ziemią
Zgłoś
kszan 2015-06-22, 0:08
Ja bym tam chowal narkotyki psy by sie nie polapaly na bank
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem