📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zwiększone ilości białka zwierzęcego zaprowadziły pewne hominidy do punktu w którym jesteśmy. Naukowcy zaobserwowali że niektóre naczelne weszły w epokę kamienia łupanego, może spowodowane bliskością człowieka, jednak postęp to postęp. Tak więc, ewolucja.
@polakwrocek
For fun najczęściej zabijają te bardziej inteligentne.
@polakwrocek
małpa to chyba nawet wiekszy chuj niż czarny, nienawidze skurwysynów, być może dlatego, że są zbyt podobni do nas
Arathnmor napisał/a:
Moimi faworytami są delfiny. Zamiast po prostu zabić jakiegoś nielubianego osobnika własnego gatunku, podgryzają mu płetwy w ten sposób, żeby powoli tonął. No i wielodniowe gwałty zbiorówki urządzane przez delfiny, to też nie w kij dmuchał.
shiters napisał/a:
McQurwa napisał/a:pewnie myśleliście, że one jedzą tylko banany
tak właśnie myślałem. jak dindunafiny, prawda?
No niekoniecznie. Chyba esteście za młodzi w internetach . 2204355.swf
Pieprzeni imigranci ekonomiczni.
Te kurwy holenderskie jeszcze kibicują tej jebanej małpie
Jak ja nie nienawidzę tych zarośniętych skurwysynów a kaczuszkę zawszę "Ciepło" przyjmę 200 C na 45min
jbone napisał/a:
a ja wiem o co chodzi.są dwa typy sadoli.
ci normalni-wojny gangów,zabójtwa-wiadomo wojna to wojna.tylko takie filmy ich nie ruszają-bo jak wchodzisz na drogę przestępstwa to wiadomo...
bez limitów-ci powinni byc namierzani przez policję i miec naloty na miejsca zamieszkania.-komentują że kaczuszki powinny być jeszcze krwawiej rozszarpane.-to są właśnie dewianci.jeśli czyta to policja-wiecie kogo szukać
A tam pierdolisz pizdo. Piękno bezwzgledności natury.
Masz w bonusie cos ostrzejszego.
Jebany pawian. Zajebalbym mu w ta czerwona doope
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów