📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Od razu było wiadomo o co tej kurwie dwunożnej chodziło . Jakoś zawsze kibicuje słabszym, żeby dojebali prześladowcom
Tak się kiedyś odrzywiał człowiek, tym co zdobył. Tylko teraz jakies wege szmaty pierdola by jeść korzonki.
@up Z ciekawostek mam kumpla żyjącego w Kanadzie. Rejon dzikszy, to i pumy się trafiają. Interesujące jest to, że podobno dużo częściej atakują takich kiełkożerców. Ktoś z większą ilością mięsa w diecie wydziela inny zapach, stąd zwierzak uznaje go za innego drapieżnika i potencjalnie groźną konkurencję. Z wilkami ponoć podobnie działa. Tylko miśki z ich masą mają w dupie zapachy.
8765tj napisał/a:
@up Z ciekawostek mam kumpla żyjącego w Kanadzie. Rejon dzikszy, to i pumy się trafiają. Interesujące jest to, że podobno dużo częściej atakują takich kiełkożerców. Ktoś z większą ilością mięsa w diecie wydziela inny zapach, stąd zwierzak uznaje go za innego drapieżnika i potencjalnie groźną konkurencję. Z wilkami ponoć podobnie działa. Tylko miśki z ich masą mają w dupie zapachy.
Ogólnie z tego co czytalem to człowiek niesamowicie smierdzi dla zwierząt. Dodatkowo w toku ewolucji ten zapach zaczął kojarzyć się z zagrożeniem. Być moze wypacykowane rurkowce spadły w łancuchu pokarmowym, na pozycje cos około szczura.
Kanada fajny kraj, przyjeżdzasz, kupujesz licencje mysliwska i mozesz bez problemu polować. Poza parkami mozesz obozować bez problemu. U nas same lasy przemyslowe, troche mozna pokombinować w Bieszczadach.
kaczka jest po 32 zł kilo nie jest tania
Co jak co ale w zyciu nie widzialem malych pisklat ktore by tak szybko spierdalaly XD
McQurwa napisał/a:
pewnie myśleliście, że one jedzą tylko banany
tak właśnie myślałem. jak dindunafiny, prawda?
a ja wiem o co chodzi.są dwa typy sadoli.
ci normalni-wojny gangów,zabójtwa-wiadomo wojna to wojna.tylko takie filmy ich nie ruszają-bo jak wchodzisz na drogę przestępstwa to wiadomo...
bez limitów-ci powinni byc namierzani przez policję i miec naloty na miejsca zamieszkania.-komentują że kaczuszki powinny być jeszcze krwawiej rozszarpane.-to są właśnie dewianci.jeśli czyta to policja-wiecie kogo szukać
ci normalni-wojny gangów,zabójtwa-wiadomo wojna to wojna.tylko takie filmy ich nie ruszają-bo jak wchodzisz na drogę przestępstwa to wiadomo...
bez limitów-ci powinni byc namierzani przez policję i miec naloty na miejsca zamieszkania.-komentują że kaczuszki powinny być jeszcze krwawiej rozszarpane.-to są właśnie dewianci.jeśli czyta to policja-wiecie kogo szukać
jbone napisał/a:
a ja wiem o co chodzi.są dwa typy sadoli(...).
Ty myślisz, że ja tu gniję dla przyjemności?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów