📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Że w stanach nie mają skrzyń biegów? To ja tam jadę karwa po samochód jedna rzecz mniej do rozjebania...
@up przepraszam, to przez upał już poprawiłem.
a z ciekawostek dodam że w PL jest odwrotnie...
Tylko, że część Hamerykańców ma manuala
czarny i tak podpierdoli pozdrawiam
Najfajniej jak zapomnisz że jedziesz automatem, i wciskasz hamulec lewą nogą do oporu jak sprzęgło.
I zęby w kierownice... :v
Serio ?? z Familiandy Cie juz wyjebali Strasburger ?? ze takimi sucharami z rana na Sadisticu ?
Tak to jest jak się używa Internet Explorera ... Temacik chyba do osuszenia, bo każdy słyszał "śmieszne" żarty że hamburgery nie potrafią używać manualnej skrzyni biegów.
iamthelaw napisał/a:
Najfajniej jak zapomnisz że jedziesz automatem, i wciskasz hamulec lewą nogą do oporu jak sprzęgło.
Jeszcze lepszy numer masz jak jedziesz jakimś małym autkiem, które ma blisko pedały. Wciskasz sprzęgło, a przy okazji dajesz też hamulec do podłogi. Kilka razy tak miałem. Jadący za mną chyba osiwieli.
Jak w USA jeździli samochodami, to twoi przodkowie mieszkali w chatkach ze słomy i gówna, a jeździli na powozach zaprzężonych w dzikie świnie lub osły, więc się nie naśmiewaj
@up jestem ciekaw co robili twoi przodkowie.
Mało było wiadomości z USA jak złodzieje nie potrafili odjechać auta bo skrzynia manualna?
Mało było wiadomości z USA jak złodzieje nie potrafili odjechać auta bo skrzynia manualna?
Baltazar_4-20 napisał/a:
@up jestem ciekaw co robili twoi przodkowie.
Zawodowo eksterminowali gruzożerców i walczyli o równe prawa dla gejów i lesbijek. Jeździli czarną Wołgą. Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów