📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
do pieca
Do Żydów mam stosunek ambiwalentny, ale szacun za walkę o demokrację! brakuje trochę tego u nas.
„Choroba psychiczna: choroba ŻYDOWSKA”
Co dokładnie zostało powiedziane w badaniu psychiatry Arnolda Hatchneckera, lekarza prezydenta USA R. Nixona.
Dowód na to, że Żydzi są nosicielami schizofrenii, został przedstawionyw artykuleprzygotowanym dla American Journal of Psychiatry przez dr Arnolda A. Hutschneckera, psychiatrę z Nowego Jorku, który był także osobistym lekarzem prezydenta Nixona .
Warto zauważyć, że A. Hatchnecker, urodzony w Berlinie i wywodzący się z żydowskiego pochodzenia, nie wahał się mówić, co myśli. Po ukończeniu psychiatrii rozpoczął pracę jako lekarz obozu koncentracyjnego SS, publicznie nazywając Hitlera „świnią”. W 1936 wyemigrował z rodziną do Stanów Zjednoczonych.
W swoim badaniu zatytułowanym „Choroba psychiczna : choroba żydowska” dr Hutchnecker powiedział, że chociaż wszyscy Żydzi nie są chorzy psychicznie, choroby psychiczne są wysoce zaraźliwe, a Żydzi są głównym źródłem infekcji („Choroba psychiczna : choroba żydowska ” , Psychiatric News , opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne , 25 października 1972 ) ......
Co dokładnie zostało powiedziane w badaniu psychiatry Arnolda Hatchneckera, lekarza prezydenta USA R. Nixona.
Dowód na to, że Żydzi są nosicielami schizofrenii, został przedstawionyw artykuleprzygotowanym dla American Journal of Psychiatry przez dr Arnolda A. Hutschneckera, psychiatrę z Nowego Jorku, który był także osobistym lekarzem prezydenta Nixona .
Warto zauważyć, że A. Hatchnecker, urodzony w Berlinie i wywodzący się z żydowskiego pochodzenia, nie wahał się mówić, co myśli. Po ukończeniu psychiatrii rozpoczął pracę jako lekarz obozu koncentracyjnego SS, publicznie nazywając Hitlera „świnią”. W 1936 wyemigrował z rodziną do Stanów Zjednoczonych.
W swoim badaniu zatytułowanym „Choroba psychiczna : choroba żydowska” dr Hutchnecker powiedział, że chociaż wszyscy Żydzi nie są chorzy psychicznie, choroby psychiczne są wysoce zaraźliwe, a Żydzi są głównym źródłem infekcji („Choroba psychiczna : choroba żydowska ” , Psychiatric News , opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne , 25 października 1972 ) ......
Geraldinio napisał/a:
Do Żydów mam stosunek ambiwalentny, ale szacun za walkę o demokrację! brakuje trochę tego u nas.
Żydzi ogólnie się dzielą, na tych 'normalnych' ludzi którzy po prostu sobie żyją, mają poglądy prawicowe czy lewicowe, ale są cywilizowani. No i są też ci pejsaci ortodoksyjni, którzy robią wszędzie chlew, są radykalni, plują na chrześcijan, oraz zachowują się często jak zwierzęta.
Zapomniał swojej flagi więc się spieszy.
udealne miejsce na zamach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów