Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
a każdy sie śmiał z Poligona...
Szkoda, że ten wytwór chorego umysłu jednego z użytkowników nie może już powrócić w tej samej formie. Nie raz miałem dobry ubaw z tych tekstów o psach i z reakcji sadolowych animalsów.
Nie mniej jednak, pieska powinni jak najszybciej zutylizować...nie wiem... może tatarom oddać na tatara.
Zauważcie, że zdecydowana większość ataków psów na dzieci to sprawka owczarków niemieckich i psów typu husky. Jak ludzi słyszą o takim incydencie to zawsze myślą "pewnie pitbul". Tymczasem wilczury były od dawna używane do pracy w obozach, więzieniach i kładziony był nacisk na ostry charakter psa. Dodatkową rolę odgrywa atawizm. Pisk dziecka przypomina tym psom zwierzynę którą dopadli towarzysze ze stada (ot - sarnę). To je pobudza i wzmaga agresję.
Owczarki niemieckie są zjebane. Na 17 sztuk, z jakimi miałem dłuższy kontakt tylko jeden był normalnym psem. A to pewnie dlatego, że wyglądał na lekko skundlonego. Reszta nie nadawała się nawet na kompost. W mojej wiosce są trzy legalne hodowle psów rasowych, wszystkie z masą nagród. Dogi, podhalany i jakieś małe zjeby. Do żadnego z tych psów bez kija nie odważę się podejść, a ludzie kupują te szczeniaki do dzieci Żeby nie było, mam dwa psy, w sumie to suki. Obydwie darzę ogromnym zaufaniem, wiem, że mogę zostawić z nimi dzieciaki, dzieciaki wiedzą, że mają szanować zwierzaki, bo będzie ciap a potem opierdol.
Owczarki niemieckie są zjebane. Na 17 sztuk, z jakimi miałem dłuższy kontakt tylko jeden był normalnym psem. A to pewnie dlatego, że wyglądał na lekko skundlonego. Reszta nie nadawała się nawet na kompost. W mojej wiosce są trzy legalne hodowle psów rasowych, wszystkie z masą nagród. Dogi, podhalany i jakieś małe zjeby. Do żadnego z tych psów bez kija nie odważę się podejść, a ludzie kupują te szczeniaki do dzieci Żeby nie było, mam dwa psy, w sumie to suki. Obydwie darzę ogromnym zaufaniem, wiem, że mogę zostawić z nimi dzieciaki, dzieciaki wiedzą, że mają szanować zwierzaki, bo będzie ciap a potem opierdol.
w dupie byłeś, gówno widziałeś i się nie zesraj
Fajny owczarek. Kupił bym takiego i prowadzał bez smyczy i kagańca.
A ja bym Ci go rozjechał i też byłby fajny
Szkoda, że ten wytwór chorego umysłu jednego z użytkowników nie może już powrócić w tej samej formie. Nie raz miałem dobry ubaw z tych tekstów o psach i z reakcji sadolowych animalsów.
Był kiedyś taki poławiacz krabów, którego też wszyscy cisnęli, a teraz nie jeden stary sadol by chciał jego powrotu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów