człowiek skurwiel
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kurwa zamiast gumek powinni lepiej produkować jakiś sensor wykrywający i unieszkodliwiający, że tak powiem: w zarodku, płody posiadające wady genetyczne które mogą skutkować patologią w przyszłości. A tak niestety zamiast snajperskich, precyzyjnych szczałów w dziesiątke mamy prucie szotgańca w cel wielkości igły na zasadzie "raz się uda, sto razy się nie uda". Owszem, może Durexy wyeliminowały kilku potencjalnych Masonów i Hitlerów ale kto wie, ilu geniuszy którzy mogliby wynaleźć lekarstwo na raka czy AIDS przy okazji zakończyło żywot w kawałku gumki.
Mnie zastanawia ta szrama pod prawym okiem u każdego ?
@ODkurzacz
Tu jest przedstawiony skrót z życiorysu jednego człeka, mianowicie tego dziadka z pierwszej chwili, następnie pokazywane są jego poczynania z coraz młodszych lat aż do momentu gdy był jeszcze plemnikiem.
A jeżeli pytasz skąd ją ma to nie wiem.
Tu jest przedstawiony skrót z życiorysu jednego człeka, mianowicie tego dziadka z pierwszej chwili, następnie pokazywane są jego poczynania z coraz młodszych lat aż do momentu gdy był jeszcze plemnikiem.
A jeżeli pytasz skąd ją ma to nie wiem.
^50Cent^ 2 Posty wyżej masz napisane ^.-' Czytanie nie boli.
Przekaz dobry.
Przekaz dobry.
Hm... zależy w jaki sposób poczynano.
Weźmy przykład Tuska - robili go w rozjebanym łóżku i o proszę co wyrosło, skurwysyństwo.
Weźmy przykład Tuska - robili go w rozjebanym łóżku i o proszę co wyrosło, skurwysyństwo.
@upjego przedszkolanką była transwestytyka po hitlerjugend z zespołem tureta on sam miał niedotlenienie mózgu i kompleks edypa
ODkarzacz napisał/a:
Mnie zastanawia ta szrama pod prawym okiem u każdego ?
Znamię, kropka, pieprzyk czy jak tam to się zwie to nawiązanie do Biblii, mianowicie piętno Kaina. Historia Kaina i Abla: Kain zabija Abla, Bóg naznacza Kaina znamieniem na czole, i teraz każdy, kto go spotkał wiedział, że jest on przeklęty przez Boga. Nie wolno go zabić, ale musi nosić ciężar tego co zrobił. W literaturze, sztuce najczęściej jest ukazywane jako krwawy, niezwykle czerwony ślad (plama, rysa, kropla (krwi)) na czole zabójcy.
tata, a co Ty robisz na sadolu?
tak powstał wujek Adolf
@bloodwar
to jakie kto ma uwarunkowanie genetyczne nic nie zmienia. jak bedzie dorastal z pojebami to bedzie pojeb, jak sie odnajdzie w miare normalnym otoczeniu to bedzie normalny. proste. rodzicow i panstwo trzeba winic za to, ze wychowuja ludzi na pojebow. patologia tworzy patologie
-George Orwell
to jakie kto ma uwarunkowanie genetyczne nic nie zmienia. jak bedzie dorastal z pojebami to bedzie pojeb, jak sie odnajdzie w miare normalnym otoczeniu to bedzie normalny. proste. rodzicow i panstwo trzeba winic za to, ze wychowuja ludzi na pojebow. patologia tworzy patologie
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów