📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardziej mnie interesuje co nagrywający ma te kulki zielone w aucie? Wygląda ciekawie ktoś wie co to?
Ten z białego nie mniejszy frajer który auta nie prowadzi, tylko nim jedzie. Nie ważne którym pasem, nie ważne jak, byleby do przodu.
Bardziej mnie interesuje co nagrywający ma te kulki zielone w aucie? Wygląda ciekawie ktoś wie co to?
Kulki analne
Niebieski - mało doświadczony/rozgarnięty kierowca.
Biały - gość z małym peniskiem co musi być lepszy od wszystkich i da się takiego podpuścić byle czym. Widać to od początku po rozmiarach auta.
Biały - gość z małym peniskiem co musi być lepszy od wszystkich i da się takiego podpuścić byle czym. Widać to od początku po rozmiarach auta.
Suvami jeżdżą kretyni.
Dwuch debili spotkało się na drodze. Oby nikt nie trafił na takich w tunelu.
lilmuzynio napisał/a:
Suvami jeżdżą kretyni.
Tak mówią biedaki, którym żal dupę ściska, że muszą gnieść się w swoich golfach 4, matizach i innych wynalazkach.
@kaktus83 tak piszą pizdy co jeżdzą nissanami jukami i innymi gównami z 1.4 pod maską i podniesionym zawieszeniem o 5 cm co teraz powiesz?
Pizda w białym blokuje lewy pas, ale jak trzeba to jednak potrafi dodać gazu. Debil jeden
a wiesz debilu co to ograniczenie prędkości?
skoro jedzie z maksymalną dozwoloną prędkością, a gość chce go wyprzedzić to nie musi mu zjeżdżać.
poza tym skąd wiesz co było na końcu tunelu, może pasy się rozwidlały w dwie różne drogi?
polishblood napisał/a:
Pizda w białym blokuje lewy pas, ale jak trzeba to jednak potrafi dodać gazu. Debil jeden
a ty kurwa zauważyłeś , że na filmiku mają ruch lewostronny, więc to jakiś UK albo inny chuj więc nikomu nie blokował lewego pasa:)
Karboksylator napisał/a:
a wiesz debilu co to ograniczenie prędkości?
skoro jedzie z maksymalną dozwoloną prędkością, a gość chce go wyprzedzić to nie musi mu zjeżdżać.
poza tym skąd wiesz co było na końcu tunelu, może pasy się rozwidlały w dwie różne drogi?
Musi. Jedzie się prawym pasem, lewy służy tylko do wyprzedzania. Inna sprawa, że pretensje o to, że nie mogę złamać przepisów, bo łamie je ktoś inny (nie mogę jechać szybciej, niż dozwolona, bo ktoś jedzie lewym pasem) są hipokryzją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów