18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Dziecko uderzyło głową o futrynę po tym jak zdenerwowany niepowodzeniem w grze skurwiel pchnął je na drzwi.
Na filmie nie widać co zrobił, tylko jakim degeneratem jest i w co gra.

Sprawcą obrażeń, które doprowadziły do śmierci dwuletniej dziewczynki, jest jej ojczym - zeznała w prokuraturze matka. Dziecko uderzyło głową o futrynę po tym jak zdenerwowany niepowodzeniem w grze komputerowej mężczyzna pchnął je na drzwi.

Znamy kolejne szczegóły tragedii, w wyniku której we wtorek w Szpitalu Specjalistycznym w Pile zmarła dwuletnia Lilianna. Przypomnijmy - dziecko miało obrażenia, które wskazywały na to, że mogło zostać pobite. Po badaniu trafiło na stół operacyjny, ale w trakcie zabiegu doszło do zatrzymania krążenia. Lekarzom nie udało się uratować dwulatki. Jeszcze we wtorek zatrzymano matkę Lilianny, 24-letnią Angelikę B. i jej męża - ojczyma dziewczynki - Szymona B. Czytaj więcej: Śmierć dwulatki. Opiekunowie dziecka zatrzymani.

mirror
ukryta treść

Zgłoś
Sol 2017-03-23, 13:21 186
Fajnie się czyta po kolei: tytuł tematu, a potem nick autora

Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soul
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Zgłoś
Danmaz 2017-03-23, 13:27 3
Jebanego chwasta bym gołymi rękoma zatłukł. Spierdolina
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2017-03-23, 13:30 23
Szybkie rozeznanie.
1. Postaci.
- dziecko Liliana 2 l
- matka Angelika 24 l
- wytatuowany ojczym (czyli nie ojciec dziecka)
2. Słowa kluczowe ( ) : "drunkstream", tibia.
3. Diagnoza: patologia.

Edit:
"Obie postaci (postacie) są poprawne, więc nie ma się o co spierać."
Mirosław Bańko, PWN

Danmaz, dziękuję za uwagi, ale na przyszłość pisz w jednym poście. "Edytuj" nie gryzie.
Zgłoś
Danmaz 2017-03-23, 13:31
"Postacie" a nie "Postaci".
Kto? Co? - Postacie
Kogo? Czego? - Postaci
Zgłoś
mateusos 2017-03-23, 13:34 2
Postacie.
Lilianna ,Angelika B., Szymon Brajan
Wszystko sie zgadza.
Zgłoś
Danmaz 2017-03-23, 13:36
"Słowa klucze", nie "Słowa klucz". Danielek Cię nauczy polszczyzny
Zgłoś
davirafil 2017-03-23, 13:39 4
Ma jednego fraga na koncie
Zgłoś
Ronoaro 2017-03-23, 13:57 3
Po cichu liczyłem, że na filmie będzie widać jak ją pchnął na fraumgę. A tu taki chuj...

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
kapciem 2017-03-23, 14:01 2
Koleś streamował swoje akcje więc kto wie, na twitchu trzeba by poszukać.
Zgłoś
plimos 2017-03-23, 14:03
Kiedyś z nim grałem na Antice (kto grał w tą pikseloze będzie wiedzieć o co chodzi) to niezły ananasik z niego
Zgłoś
emptypants 2017-03-23, 15:39 1
Nie ma żadnych źródeł, jest tylko filmik jak koleś pije alkohol grając w Tibie. Wiarygodność 100%
Zgłoś
plimos 2017-03-23, 15:41
emptypants napisał/a:

Nie ma żadnych źródeł, jest tylko filmik jak koleś pije alkohol grając w Tibie. Wiarygodność 100%

Łapaj, może gównoźródło, ale foty są nawet z tego filmiku
Klik
Zgłoś
~Velture 2017-03-23, 16:04 4
Gdybym ja miał zabijać za każdym razem jak przegrałem w jakiejś grze to nie byłoby korków na ulicach.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
R................8 2017-03-23, 18:18 1
może jakby jej nie zaczęli operować to by żyła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów