📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pralpunkt napisał/a:
Zaduma w murzynowie - szkoda że giwer nie wyciągnęli i zmniejszyli swojej populacji
*zadyma
Pies ich dumał.
*dymał
Wkurwiłeś mnie kolego tym tytułem Czekałem, aż z auta wysiądzie prawdziwy skurwiel i rozjebie tą pedalską bandę i ich motorki a tu chuj. Do końca wierzyłem, że zrobi im z dupy jesień średniowiecza a tu nic. Wkurwiło mnie to bardzo... ale może to dlatego, że rzucam palenie
Wkurwiłeś mnie kolego tym tytułem Czekałem, aż z auta wysiądzie prawdziwy skurwiel i rozjebie tą pedalską bandę i ich motorki a tu chuj. Do końca wierzyłem, że zrobi im z dupy jesień średniowiecza a tu nic. Wkurwiło mnie to bardzo... ale może to dlatego, że rzucam palenie
Wk***iłeś mnie kolego tym tytułem Czekałem, aż z auta wysiądzie prawdziwy sk***iel i rozjebie tą pedalską bandę i ich motorki a tu ch*j. Do końca wierzyłem, że zrobi im z dupy jesień średniowiecza a tu nic. Wk***iło mnie to bardzo... ale może to dlatego, że rzucam palenie
Kogo to obchodzi??
Barnellini napisał/a:
@Halman
Palenia się nie rzuca tylko z nim kończy . natychmiast . da się .
dennissliwa napisał/a:
Kogo to obchodzi??
Nie do Ciebie łosiu mówiłem więc się nie wpierdalaj. Wyraźnie podałem adresata mojej wypowiedzi a taka miernota nie rozumie. Idź lepiej pucować swój pedalski motorek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów