Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2025-02-13, 20:54 ]
Kto bronił tęczowych z sadoli?
Jest okazja zarobić
Po pierwsze, symbol LGTV+-*/= to nie tęcza, po drugie nie każdy homo czy bi się w ogóle z tym parszywym ruchem identyfikuje. Coraz więcej otwiera oczy.
500 × 30 = 1500zł na msc. do tego wypłata z pracy 3700= 5300zł
raczej nie 5000 dolarów tylko pewnie batów jeżeli to w Tajlandii, czyli 600zł
Sześć stów drogą nie chodzi...
Za 50 zł, powiedzmy że tak z 10 dziennie to 500zł dniówka
500 × 30 = 1500zł na msc. do tego wypłata z pracy 3700= 5300zł
500 x 30 = 15.000
Z tego co mi opowiadał znajomy, który co prawda sam bynajmniej nie korzysta, ale ma znajomego, który i owszem i mu opowiadał, to k🤬a jak ma 2 klientów na szychcie, to ma dobry dzień. Praca k🤬y polega na... czekaniu na frajera. Czasem kilka dni posuchy też się zdarza.
500 x 30 = 15.000
Z tego co mi opowiadał znajomy, który co prawda sam bynajmniej nie korzysta, ale ma znajomego, który i owszem i mu opowiadał, to k🤬a jak ma 2 klientów na szychcie, to ma dobry dzień. Praca k🤬y polega na... czekaniu na frajera. Czasem kilka dni posuchy też się zdarza.
co wy liczycie.. kto k🤬a pracuje 30 dni w miesiącu?
500 x 30 = 15.000
Twoj kolega ma odmienne doświadczenia niż mój, gość zalil sie ze trzeba wręcz czekać w kolejce.
co wy liczycie.. kto k🤬a pracuje 30 dni w miesiącu?
Jak się jebiesz i lubisz, to możesz i 30 dni w miesiącu robić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie