niektórzy boją się nawet przechodzić na zielonym w Rosji a niektórzy nie boją się zapierdalać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
0.45 Wiertarka vs. D.Logan bąź inna Lada.
Skubany. Piękne stoppie mortale odjebał
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jakby jechał wolniej to by wyhamował, jakby jechał szybciej by zdążył
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jakby jechał wolniej to by wyhamował, jakby jechał szybciej by zdążył
to zielone go pewnie oszukało
Piękne wyhamowanie masą
I pamiętajcie że to nie prędkość zabija.
aż tak zmiażdżył dacie? nawet pasażer w aucie nie moze być bezpieczny, po cholerę wiec tam poduszki i pasy?
Ło jak zajebał, ciekawe czy przeżył, ten z auta, bo bajker raczej nie wylądował z telemarkiem. Przydałyby się zdjęcia.
W tym jest coś pięknego, niech ktoś zrobi gif!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów